Πολλά σχόλια και ένταση, προκάλεσαν στο Πρω1νό της Πέμπτης, οι έντονες φήμες για συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου στο Cats, με τον Θέμη Γεωργαντά να ξεσπά λέγοντας «κατάντια» όταν ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε πως δεν πρόκειται η τραγουδίστρια να βάλει στολή γάτας.

Μετά από τηλεφωνική της επικοινωνία με τον δημοσιογράφο, η Νατάσσα αποκατέστησε την αλήθεια για τη συμμετοχή της ή μη στο μιούζικαλ, ενώ σχολίασε έμμεσα και την ατάκα του Θέμη.

«Επειδή άκουσα να χρησιμοποιούνται λέξεις όπως ντροπή και κατάντια, θα μπορούσα πράγματι να τις κατανοήσω εάν υπήρχε ένα ανοιχτό θέμα συζήτησης… Ουδέποτε δέχτηκα πρόταση για το Cats και ουδέποτε έκανα κάποια σχετική συζήτηση. Μίλησα με τον παραγωγό της παράστασης κι εκείνος αναρωτιέται πως προέκυψε αυτή η ψευδής φήμη. Θα ήταν τιμή μου να συμμετέχω σε ένα μιούζικαλ σαν το Cats», είπε η τραγουδίστρια.

Πάντως, ο Κώστας Τσουρός επέμεινε πως η Νατάσσα όντως δέχθηκε πρόταση για την παράσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι που συμμετέχουν στην παράσταση να ξέρουν ότι είχε γίνει πρόταση στην κα Μποφίλιου».