current views are: 4

26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση16:47

Το ξέσπασμα του Αρναούτογλου στη Γραμμέλη: «Ντροπή σου! Να ζητήσεις συγγνώμη»

Να σημειωθεί ότι η Γραμμένη φοβήθηκε την μήνυση του Λιανού και διέγραψε το σχόλιο!

Δημοσίευση 16:47’

Να σημειωθεί ότι η Γραμμένη φοβήθηκε την μήνυση του Λιανού και διέγραψε το σχόλιο!

Τούρμπο με την Αφροδίτη Γραμμέλη έγινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που «κάρφωσε» on air την τηλεκριτικό, αξιώνοντας, παράλληλα, να ζητήσει συγγνώμη.

Αφορμή για να ξεσπάσει ο Γρηγόρης στην ραδιοφωνική του εκπομπή στάθηκε ένα κείμενο της τηλεκριτικού, που αναφέρθηκε στην είσοδο του Γιώργου Λιανού στο Survivor και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο παρουσιαστή – βοηθού. Κάτι σαν πιστολάκι σε κομμωτήριο, να πούμε. Φέρτε πίσω τον Τανιμανίδη, guys. Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο “Ελλάδας έχεις ταλέντο” στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; Στείλτε τον πίσω στα τρία παιδιά του, είναι χάλια στην περιγραφή, κακώς φωνητικά και πολύ κατώτερος των περιστάσεων».

«Καταρχάς Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Κάνε ό,τι σχολιασμό θες -που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς- αλλά μην ξανααφερθείς, συγγνώμη κιόλας Γιώργο που παίρνω το μέρος σου για το θέμα των παιδιών. Ζήτα συγγνώμη όταν αναφέρεσαι στα παιδιά του κάθε ανθρώπου. Ειδικά όταν φεύγει τόσα χιλιόμετρα για να πάει να εργαστεί, γιατί ένας άνθρωπος ειδικά με τρία παιδιά όπως είναι ο Λιανός, δεν εργάζεται για την πάρτη του, εργάζεται για να θρέψει κι αυτά τα τρία παιδιά. Άρα να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που γράφεις. Έχεις γράψει εκατοντάδες αηδίες και μπήκες σε μια διαδικασία να βάλεις στο στόμα σου και στη γραφή σου παιδιά. Ελπίζω να ζητήσεις συγγνώμη για τα παιδιά αυτά», είπε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «κι επειδή έχεις πάντα για το τι θα πει η Γραμμέλη, μάλλον επειδή του Γιώργου δεν του άρεσε και η παρουσία σου εκεί στον Λιάγκα και δεν άρεσε και σε πάρα πολύ κόσμο – γιατί δεν έχω καταλάβει, τηλεπαρουσιάστρια είσαι; Τι ακριβώς είσαι και τι θες να κάνεις δεν ξέρω. Το ότι έχουμε μια κακή διάθεση ο ένας για τον άλλον είναι δικαίωμα μας και επαγγελματικά να μας κρίνεις, να μας πεις δεν σου αρέσουμε και ούτε εσύ μας αρέσεις, ούτε η γραφή σου μας αρέσει, ούτε η παρουσία σου στην τηλεόραση μας αρέσει, καθόλου κιόλας. Αλλά αυτό είναι επαγγελματικό. Τα παιδιά τι τα αναφέρεις μέσa; Για ποιο λόγο βάζεις στη γραφή σου παιδιά; Πες “δεν μου άρεσε ο Λιανός. Δεν μου άρεσε ο Αρναούτογλου”. Δικαίωμά σου! Να ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τα παιδιά. Πώς βάζεις στο στόμα σου ή στη γραφή  σου παιδιά; Με ποιο δικαίωμα; Άντε! Δεν τρέπεσαι λίγο; Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη και εσύ Γιώργο να το σκεφτείς πως θα κινηθείς σε παρακαλώ».

Να σημειωθεί οτι η Γραμμέλη φοβήθηκε την μήνυση του Λιανού και διέγραψε το σχόλιο! 


σχετικα αρθρα