current views are: 13

27 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση11:22

Η Κατερίνα Γερονικολού στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμετολογίας, MIA Aesthetics® στην Αθήνα

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από την Ελληνογερμανίδα Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας και μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα.

Δημοσίευση 11:22’

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από την Ελληνογερμανίδα Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας και μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα.

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Κοσμετολογίας MIA Aesthetics® στο κεντρο της Αθήνας, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την αγαπημένη ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού η οποία αφέθηκε στα χέρια των ειδικών του Ινστιτούτου για την αισθητική της περιποίηση.

Η MIA Aesthetics® ιδρύθηκε το 2012 από την Ελληνογερμανίδα Μία Χραμά στο Wetzlar της Γερμανίας και μετράει στο ενεργητικό της συνεργασίες σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ελλάδα. Αποτελεί κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία στην Αισθητική και Κοσμετολογία με στοχευμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κλάδους της αναίμακτης βλεφαροπλαστικής και αφαίρεσης ρυτίδων χωρίς νυστέρι, του μόνιμου μακιγιάζ (αισθητικό & ιατρικό), της τοποθέτησης εξτένσιον βλεφαρίδων και της αφαίρεσης τατουάζ.

Παράλληλα εφαρμόζει αποκλειστικά τις τελευταίες επαγγελματικές μεθόδους Micropigmentation, βασιζόμενη σε επιστημονικές, τεχνολογικές και ιατρικές γνώσεις και κατευθύνσεις όπως το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με διαμάντι, καθώς και την πιο εξελιγμένη μέθοδος lifting χωρίς νυστέρι PLASMA TREATMENT, για την οποία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος πώλησης και εκμάθησης του μηχανήματος PlasM στην Ελλάδα.

ΜΙΑ Aesthetics | Λεωφ. Βασ. Σοφίας 98, Πλατεία Μαβίλη | 11528 Αθήνα

τηλ. επικοινωνίας: +30 210 777 99 44

email: contact@mia-aesthetics.gr

www.mia-aesthetics.gr


σχετικα αρθρα