current views are: 7

4 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση06:55

Τα «πήρε» με θαυμαστές του ο Έλτον Τζον και έφυγε από τη σκηνή – Τι λέει για το ξέσπασμα του

Φέρεται να είπε «άντε γ…» σε ένα εξ αυτών

Δημοσίευση 06:55’
Elton John

Φέρεται να είπε «άντε γ…» σε ένα εξ αυτών

Ο Έλτον Τζον αναγκάστηκε να αφήσει τη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λας Βέγκας, λόγω μιας αγενούς συμπεριφοράς από έναν θαυμαστή, ο οποίος ουσιαστικά διέκοψε την παράσταση. «Ένας θαυμαστής ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε τα χέρια του στα πλήκτρα του πιάνου ενώ ήμουν έτοιμος να παίξω και μάλιστα συνέχισε αν και του είπα να σταματήσει», δήλωσε ο βρετανός σουπερστάρ, σε δελτίο Τύπου. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν αγενής, ενοχλητικός και δεν είχε κανέναν σεβασμό για την παράσταση, επομένως του είπα αυτό που αισθανόμουν πριν φύγω από τη σκηνή και πριν τον κυνηγήσουν»​.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Έλτον Τζον φώναξε «άντε γ…» στο ξέσπασμα του χωρίς αυτό να ακουστεί από το μικρόφωνο του.

Στη συνέχεια ο Έλτον Τζον ξανανέβηκε στη σκηνή αλλά αυτή τη φορά χωρίς θαυμαστές. Το περιστατικό συνέβη καθώς ερμήνευε το τραγούδι «Saturday Night’s Alright». Όπως το συνηθίζει ο καλλιτέχνης είχε καλέσει θεατές να ανέβουν μαζί στη σκηνή για αυτό το τραγούδι.

Ο 70χρονος Έλτον Τζον που έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά από μία περιοδεία που θα κρατήσει 3 χρόνια και θα αποτελείται από 300 περίπου συναυλίες αρχής γενομένης από τις 8 Σεπτεμβρίου.

*Με πληροφορίες Daily Mail και ΑΠΕ-ΜΠΕ