current views are: 6

11 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση07:12

Ο Ντάνος μιλά για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Τα «καυτά» ερωτήματα της Σάσας Σταμάκη και οι αυθόρμητες απαντήσεις του Γ. Αγγελόπουλου

Δημοσίευση 07:12’

Τα «καυτά» ερωτήματα της Σάσας Σταμάκη και οι αυθόρμητες απαντήσεις του Γ. Αγγελόπουλου

Η Σάσα Σταμάτη έχει βαλθεί να μάθει τα πάντα για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια του Ooh La La… ανέκρινε αρχικά την Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη συνέχεια «εισέβαλλε» στα παρασκήνια του Τατουάζ για να «στριμώξει» με τις ερωτήσεις της τον Ντάνο.

Ο νικητής του Survivor  τάισε στο στόμα τη Σάσα Σταμάτη όπως είχε κάνει και με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και όταν η παρουσιάστρια του είπε: «Άσε μη ζηλέψει η άλλη» εκείνος της απάντησε: «Ποια άλλη; Άσε ήσυχη τη γυναίκα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Φάγαμε, πληρώσαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό. (….) Δεν την τάιζα στο στόμα. Της έδωσα να δοκιμάσει κάτι».

«Εσύ δεν έχει πάει για φαγητό με φίλους; Εγώ είμαι πάρα πολύ περιποιητικός με τους ανθρώπους γενικά», είπε και πρόσθεσε: «Δηλαδή αν σου βάλω ένα μπουφάν και σου δώσω ένα μπισκότο τα έχουμε;».

«Δεν παίζει κάτι. (σ.σ. με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου). Τη γουστάρω πάρα πολύ σαν άνθρωπο. (…) Αυτά τώρα είναι κουτσομπολιά», κατέληξε.