current views are: 7

20 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση15:08

Ο perfomer που εμφανίστηκε ημίγυμνος στα Madwalk και προκάλεσε «εγκεφαλικά» στον γυναικείο πληθυσμό!

Σε κάθε εμφάνισή του προκαλεί ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό,

Δημοσίευση 15:08’

Σε κάθε εμφάνισή του προκαλεί ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό,

Η εμφάνισή του στα Madwalk το βράδυ της Δευτέρας κατάφερε να συζητηθεί.

Η στιλιστική του εμφάνιση, “ερέθισε” τα ΜΜΕ, αφού την ώρα που έδινε συνεντεύξεις, αφαίρεσε του πουκάμισό του και έμεινε ημίγυμνος από τη μέση και πάνω, αποκαλύπτοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, αλλά και τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το σώμα του. Η εμφάνισή του στη συνέχει στην σκηνή, ξεσήκωσε τον κόσμο και δη τον γυναικείο πληθυσμό.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζωτιάδη, τον εκρηκτικό perfomer του συγκροτήματος “719”, που μαζί με την Κόνι Μεταξά και τη Ζοζεφίν ερμήνευσαν το Wannabe των Spice Girls. Ανήκοντας στη μεγάλη οικογένεια της Panik, ο Χρήστος Ζωτιάδης και η παρέα του, μπαίνουν δυναμικά στη μουσική σκηνή, και ο perfomer τους καταφέρει να ξεχωρίζει.

Δεν είναι τυχαίο που ο Νίκος Βέρτης τον είχε τρία χρόνια δίπλα του, τον χειμώνα που μας πέρασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Fantasia, ενώ τώρα ξεκινάει τις νυχτερινές του εμφανίσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη, επίσης στο Fantasia.

Σε κάθε εμφάνισή του, όπως και τις Τετάρτες στο “Εlis” της συμπρωτεύουσας,  προκαλεί ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό, αφού διαθέτει φωνή, extreme σκηνική παρουσία, που δεν “σηκώνει” ρούχα από τη μέση και πάνω, κάνοντας τη διαφορά.


σχετικα αρθρα