current views are: 12

22 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση11:20

Η Σάρα Εσκενάζυ στο Newpost: Η καρδιά μου χτυπά για τους «Μαχητές»

Αποκλειστική φωτογράφηση του Νewpost.

Δημοσίευση 11:20’

Αποκλειστική φωτογράφηση του Νewpost.

Πολλές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει στο άμεσο μέλλον η Σάρα Εσκενάζυ, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο newpost.gr, όπου μιλάει για την εμπειρία της στο Survivor, τη ζωή της μετά το ριάλιτι επιβίωσης, λέει ξεκάθαρα ότι φέτος η καρδιά της χτυπά για τους “Mαχητές”, ενώ σχολιάζει τη συμμετοχή του πατέρα της στο Dancing With The Stars.

Ο φωτογραφικός μας φακός «τσάκωσε» την πανέμορφη Σαρίτα την ώρα που έφτιαχνε τα νύχια της στην καλή της φίλη και μετρ του είδους Αλίκη Κεκερή.

Το φετινό Survivor το παρακολουθείς;

Λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχω λείπω αρκετά από το σπίτι και δεν το βλέπω τόσο συχνά! Πάντως, όταν είμαι σπίτι είναι η πρώτη μου επιλογή. Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί μου θυμίζει τη δική μου εμπειρία και μου βγαίνουν πολλά συναισθήματα.

Έχεις δει τα δικά σας επεισόδια;

Όχι δεν έχω δει κανένα. Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και κάτι αποσπάσματα από τα άλλα γιατί συγκινούμαι ακόμα και τώρα!

Έχεις ξεχωρίσει κανέναν παίκτη από το Survivor 2;

Είμαστε πολύ φίλοι με τον Χάρη Γιακουμάτο, τον ξέρω πολλά χρόνια και λογικό είναι να τον στηρίζω. Αν και η καρδιά μου ακούει στο όνομα «Μαχητές»!

Θεωρείς ότι οι συνθήκες και τα αγωνίσματα του Survivor 2 είναι πιο δύσκολα από εσάς;

Γενικά οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για όλους τους παίκτες που συμμετέχουν σ’ αυτό το ριάλιτι. Θεωρώ ότι τα πάντα μπορείς να αντέξεις, εκτός από την ψυχολογική πίεση που βιώνεις εκεί. Εννοείται ότι ζουν τις ίδιες καταστάσεις με μας. Το μόνο διαφορετικό που υπάρχει είναι πως έχουν πιο πολλά αγωνίσματα άρα πιο πολλά έπαθλα και όποια ομάδα νικά «καθησυχάζει» περισσότερο την πείνα της.

Οι παίκτες που θα βγουν θα έχουν την ίδια αγάπη και ανταπόκριση από το κοινό;

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Ούτε εμείς ήμασταν υποψιασμένοι για το τι θα γινόταν έξω. Μακάρι να εισπράξουν έστω και στο ελάχιστο αυτό που βιώσαμε εμείς και συνεχίζουμε φυσικά να βιώνουμε. Το μόνο που τους συμβουλεύω είναι να είναι ο εαυτός τους και να είναι αληθινοί γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει τα πάντα.

Πώς αισθάνθηκες που έβλεπες τον μπαμπά σου να χορεύει στο Dancing With The Stars;

Τον μπαμπά μου τον θαυμάζω που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο Dancing With The Stars. Η συμμετοχή του έδωσε ένα μήνυμα: «Σηκωθείτε από τον καναπέ και μπορείτε να χορέψετε, να διασκεδάστε και να περνάτε πολύ όμορφα, σε όποια ηλικία και να είστε»!. Τον καμάρωνα πολύ αν και είχα τρελή αγωνία στα live.

Έκανε πρόβες και στο σπίτι με τη μαμά σου πριν τα live;

Όχι, ευτυχώς, γιατί θα είχαμε και άλλα ατυχήματα!(γέλια)

Πώς έγινε το ατύχημα;

Ο πατέρας μου τραυματίστηκε στις πρόβες που έκανε για το Dancing. Και στα δύο live πονούσε πολύ ώσπου πήγε στον γιατρό και διαγνώστηκε με μηνίσκο και με οστικό οίδημα. Ακόμα και σήμερα ταλαιπωρείται αρκετά. Μέχρι και κάποιες εμφανίσεις άλλαξε στο θέατρο που παίζει για να τον διευκολύνει στις κινήσεις του.

Πόσα δώρα και κάρτες έχεις δεχτεί μέχρι στιγμής από τους μικρούς σου θαυμαστές;

Άπειρες καρτούλες και δωράκια έχω δεχτεί από τους μικρούς μου φίλους. Δεν σου κρύβω ότι συγκινούμαι κάθε φορά το ίδιο όταν λαμβάνω κάτι. Τα παιδιά είναι ο πιο δύσκολος κριτής. Και νιώθω πολύ περήφανη με τον εαυτό μου, που έχω καταφέρει να μ’ αγαπήσουν και να με στηρίζουν σε όλα τα επαγγελματικά μου βήματα.

Το καλοκαίρι τι σχεδιάζεις;

Θα κάνω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση που έπαιζα τον χειμώνα “Την Νεράϊδα του Φεγγαριού”. Η αγάπη των μικρών παιδιών ήταν τόσο μεγάλη που μας ώθησε να πάρουμε την απόφαση να ταξιδέψουμε με σκοπό να την παρουσιάσουμε σε όλο και περισσότερα μέρη της Ελλάδας.

Τι άλλο επαγγελτικό βήμα σχεδιάζεις;

Ετοιμάζω το e – shop μου, στο οποίο θα έχω μέσα πολλά και ωραία πράγματα. Θα είναι προσωπικές μου επιλογές και θα τις έχω όλες μέσα στο “διαδικτυακό” μου μαγαζί. Σας ετοιμάζω ωραίες εκπλήξεις και θα τις δείτε πάρα πολύ σύντομα.

* Η Σάρα επισκέφτηκε την καλή της φίλη και προσωπική της τεχνήτρια νυχιών, Αλίκη Κεκερή, στο Aliki’ s nail bar στη Νέα Ιωνία και φωτογραφήθηκαν…επί τω έργω!

 


σχετικα αρθρα