Διακοπές στη Χαλκιδική κάνει η Άννα Πρέλεβιτς, όχι όμως μόνη αλλά μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Χαριτόπουλο και στενούς φίλους.
Η εστεμμένη κούκλα του μόντελινγκ, ενώ βρισκόταν στο πρώτο πόδι του παραλιακού θέρετρου του Βορρά από την προηγούμενη εβδομάδα, χρειάστηκε να βρεθεί για λίγα εικοσιτετράωρα στην Αθήνα για κάποια επαγγελματική της υποχρέωση.

Όταν, όμως, τελείωσε με τη δουλειά, επέστρεψε και πάλι κοντά στην αγκαλιά τού εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια αγαπημένου της. Σύμφωνα με την Real Life, μία δυσάρεστη έκπληξη, την οποία αντιμετώπισε με όσο χιούμορ διαθέτει, περίμενε την Άννα κατά την επιστροφή της στη Χαλκιδική, όπου, ως Θεσσαλονικιά, έχει περάσει τα καλύτερα παιδικά της χρόνια.

Το μοντέλο πήρε το τρένο για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πήγαινε οδικώς μέχρι την περιοχή Κρυοπηγή, όπου βρίσκεται η εξοχική κατοικία του αγαπημένου της. Μόνο που το τρένο παρουσίασε βλάβη και έτσι η Άννα έκανε πάνω από εννέα ώρες για να φτάσει τελικά στον προορισμό της. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχασε ούτε μία στιγμή την καλή της διάθεση και το χαμόγελο της, αδημονώντας φυσικά να επιστρέψει στην παρέα της και τον σύντροφο της.
Πηγή: gossip-tv.gr