Στην κάμερα της εκπομπής Summer Live o Ορέστης Τζιόβας αναφέρθηκε στην καριέρα του και τις κριτικές που έχει ακούσει κατά καιρούς, την αναγνωρισιμότητα που βιώνει λόγω του επαγγέλματός του, τις φοβίες και τον χαρακτήρα του.
Ο 28χρονος ηθοποιός το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, η οποία περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος παραδέχεται πως δεν νιώθει ότι είναι πετυχημένος στη δουλειά του, αλλά τυχερός. Κατά καιρούς στη δουλειά του έχει ακούσει και θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια: «Μόνο τις κακές κριτικές κρατάω. Τις καλές χαίρομαι που τις ακούω, αλλά κρατάω τα κακά για να γίνομαι καλύτερος. Είναι καλές οι αρνητικές κριτικές, να ακούς άσχημα πράγματα. Σε προσγειώνουν, είναι η αλήθεια, λίγο», δηλώνει.

Ο Ορέστης Τζιόβας δεν έχει συμφιλιωθεί απόλυτα με την αναγνωρισιμότητα: «Νιώθω αμήχανα όταν με σταματούν στον δρόμο. Με μπλοκάρει όταν είμαι μαζί με την Κατερίνα (Παπουτσάκη) και πλακώνουν οι φωτογράφοι για να μας βγάλουν φωτογραφίες. Αγχώνομαι πάρα πολύ» λέει και συνεχίζει «Δεν μπορείς να το συνηθίσεις αυτό το πράγμα. Είναι προσβολή της ιδιωτικής ζωής όπως και να το κάνουμε, αν δεν το περιμένεις και δεν το έχεις κανονίσει».

Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι να ξεχάσει τα λόγια του πάνω στη σκηνή ή να τον πιάσει νευρικό γέλιο, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει επισκεφτεί ψυχολόγο: «Αυτό που κέρδισα από αυτές τις επισκέψεις είναι να είμαι πιο δεκτικός στον εαυτό μου και να ανοίγομαι πιο εύκολα σε φίλους. Και να κάνεις αυτή τη δουλειά που κάνεις στον ψυχολόγο να την κάνεις με φίλους». Όσον αφορά τον χαρακτήρα του έχει κρατήσει στοιχεία από την παιδική του ηλικία: «Δεν προσπαθώ να είμαι σοβαροφανής», λέει χαρακτηριστικά αν και παραδέχεται πως είναι και κακότροπος ορισμένες φορές.

Πηγή: Yupi.gr