Η Ορθούλα Παπαδάκου, κατά την επιστροφή της στο σπίτι από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, μίλησε στην κάμερα του Star. Για τη στιγμή που αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και συμβουλεύτηκε τον γιατρό της, δήλωσε: «Την Τετάρτη ήμουν εδώ στο σπίτι, έγινε ξανά. Είμαι αθλήτρια ξέρω το σώμα μου, μπορώ να ελέγξω το σώμα μου και αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω. Είχα αρκετές ενοχλήσεις, είχα και σαν μούδιασμα, πρόβλημα με την ανάσα μου, γενικά όταν γυμναζόμουνα…».

Σχετικά με τις εξετάσεις που έκανε κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο αποκάλυψε: «Βρήκαν τέσσερις εστίες –η μαγνητική- στον εγκέφαλο, από εκεί και πέρα εξετάζουνε … Είναι μικρές εστίες, ουσιαστικά σαν στίγματα, έτσι μου το εξηγήσανε. Οι πιο βασικές εξετάσεις είναι από την παρακέντηση που κάναμε, απ’ την σπονδυλική στήλη».

Η Ορθούλα, μάλιστα, είπε τι πρόκειται να κάνει από εδώ και πέρα: «Τώρα μου λένε ξεκούραση και κρεβάτι… Ουσιαστικά θέλω να κοιμηθώ και να 'ναι Παρασκευή αύριο να μάθω τα αποτελέσματα»

«Θέλω να καταλήξουμε κάπου γιατί είμαι πολύ πεσμένη τώρα και είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Ξαφνικά σου κόβουν τα φτερά. Θέλει υπομονή, ευτυχώς έχω την οικογένεια μου δίπλα μου. Ξέρω ότι θα είμαι πολύ σπαστικιά και ότι θα έχω νεύρο επειδή δεν μπορείς να με κλείσεις εύκολα σε ένα σπίτι αλλά θα το αντέξουνε» ανέφερε σχετικά με την ψυχολογία της μετά από όλα αυτά που πέρασε ενώ στο ενδεχόμενο να καταφύγει σε γιατρούς στο εξωτερικό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας της, τόνισε: «Κοίτα να δεις… αν έχω κάποια αποτελέσματα που δεν είναι τα πιο καλά ή τα πιο ευχάριστα εννοείται».Πηγή: yupi.gr