current views are: 11

11 Απριλίου 2018
Δημοσίευση09:00

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Τσάκωσαν τον σύζυγο της Καρντάσιαν να την απατά λίγο πριν γεννήσει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος αθλητής πιάνεται να την απατά.

Δημοσίευση 09:00’

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος αθλητής πιάνεται να την απατά.

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ, καθώς ο Τρίσταν Τόμπσον πιάστηκε για μια ακόμη φορά να απατά την σύντροφό του, Κλόε Καρντάσιαν, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους. Παράλληλα όπως αναφέρει το TMZ, στο Instagram κυκλοφορεί και video που τον δείχνει να μπαίνει μαζί της στο ξενοδοχείο.

Πρέπει βέβαια να τονίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος αθλητής πιάνεται να απατά την Κλόε Καρντάσιαν. 

Μετά τα δημοσιεύματα, ότι νυχτοπερπάτησε με αιθέρια ύπαρξη το Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, ένα νέο βίντεο τον δείχνει ξεκάθαρα να «παίζει» με τρεις γυναίκες τον Οκτώβριο του 2017, σε γνωστό club της Νέας Υόρκης

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο μπασκεμπολίστας των Cleveland Cavaliers, κάθεται στον καναπέ του club μαζί με τρεις γυναίκες. Οι τέσσερις τους έρχονται πολύ κοντά και αρχίζουν να ερωτοτροπούν. Η Khloe, όπως γράφουν τα ξένα δημοσιεύματα, βρισκόταν τότε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το νέο αυτό βίντεο δημοσιεύθηκε μερικές ημέρες μετά τα πλάνα της σελίδας «The Shade Room»,  στα οποία φαίνεται ο Tristan να επισκέπτεται το ξενοδοχείο του, το περασμένο Σαββατοκύριακο, με μία από τις καλλονές που ερωτοτροπούσε στο club τον Οκτώβριο. Μέχρι στιγμής η Khloe, η οποία βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό.   


σχετικα αρθρα