Ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του έχει ανοίξει πλέον ο Χριστόφορος Κοτέντος. Ο γνωστός σχεδιαστής, ταξίδεψε ξανά στο Λος Άντζελες μέσα σε διάστημα λίγων μηνών αλλά αυτή τη φορά για να μείνει μόνιμα!

Την πρώτη φορά που ο Χριστόφορος ταξίδεψε στην Καλιφόρνια, ήρθε σε επαφή με μεγάλα ονόματα από το χώρο της αμερικάνικης βιομηχανίας της μόδας, οι οποίοι έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τις δημιουργίες του- έτσι κι αλλιώς ρούχα του είχαν ήδη φορέσει ξένες σταρ όπως η Ριάνα και η Μπιγιονσέ.

Αυτή τη φορά ο 35χρονος σχεδιαστής έκλεισε μια σημαντική συμφωνία με μεγάλη εταιρία ρούχων ώστε να αναλάβει το νέο της brand. Για το λόγο αυτό, ο Χριστόφορος έχει νοικιάσει διαμέρισμα στη φημισμένη συνοικία του West Hollywood και όλα δείχνουν πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι το χειμώνα, καθώς βρίσκεται σε πυρετό δημιουργίας! Ταυτόχρονα κάνει συνεχώς επαφές με ανθρώπους της αμερικάνικης showbiz- πριν λίγες μέρες μάλιστα διασκέδαζε μαζί με τη διάσημη πρωταγωνίστρια του σήριαλ Vampire Diaries, Κατ Γκράχαμ.
Πηγή: yupi.gr