current views are: 9

4 Μαΐου 2018
Δημοσίευση09:03

Η αποστομωτική απάντηση της Φουρέιρα για το σάλο που ξέσπασε με τον αλβανικό αετό!

Η Ελένη φωτογραφήθηκε με το φετινό εκπρόσωπο της γειτονικής χώρας Αλβανίας, που αποτελεί και τον τόπο προέλευσης της δημοφιλούς pop star

Δημοσίευση 09:03’

Η Ελένη φωτογραφήθηκε με το φετινό εκπρόσωπο της γειτονικής χώρας Αλβανίας, που αποτελεί και τον τόπο προέλευσης της δημοφιλούς pop star

Η Ελένη Φουρέιρα είναι γνωστό πως φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision σε λίγες μόλις ημέρες, με το τραγούδι fuego και μία πολυσυζητημένη σκηνική παρουσία που έκλεψε την παράσταση από την πρώτη κιόλας πρόβα. Κι ενώ όλη η Ευρώπη είχε επικεντρωθεί στην εκρηκτική της ικανότητα να μεταμορφώνεται πάνω στη σκηνή και να φέρνει εις πέρας με πάθος μία απαιτητική χορογραφία χωρίς να της αφαιρεί πόντους από τη φωνητική απόδοση, στην Ελλάδα όλα αυτά επισκιάστηκαν από μία φωτογραφία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια η Ελένη φωτογραφήθηκε με το φετινό εκπρόσωπο της γειτονικής χώρας Αλβανίας, που αποτελεί και τον τόπο προέλευσης της δημοφιλούς pop star. O συνάδελφός της, Eugent Bushpepa ανήρτησε την εν λόγω φωτογραφία στα social media, στην οποία οι δύο τους σχηματίζουν με τις παλάμες τους τον αλβανικό αετό.

Ωστόσο, η Ραχήλ Μακρή πρόσφατα προχώρησε σε προκλητικές δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και οι παρακάτω: «Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό» . Με τον αετό να αποτελεί βασικό σύμβολο της αλβανικής σημαίας, είναι να απορεί κανείς με όλον αυτό το συνειρμό που κατέληξε να κάνει, βεβιασμένα και χωρίς να αναλογιστεί το δικαίωμα του καθενός στην πατριωτική αγάπη, που δεν ταυτίζεται με τον εθνικισμό.

Η Ελένη φυσικά και απάντησε, μέσω ενός Instagram story, επιδεικνύοντας πόσο ανώτερη είναι, αλλά και τη βαθιά της καλλιτεχνική υπόσταση που δε στέκεται σε σύνορα και μίση. Η ίδια έγραψε: «H μουσική είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς κι εγώ για αυτό βρίσκομαι εδώ και ουδεμία σχέση έχω με όλα αυτά τα ζητήματα εθνικισμού που κάποιοι μου χρεώνουν. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και κανείς κ τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάμε τώρα δυνατά να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

 


σχετικα αρθρα