Η Jennifer Lopez και ο Marc Anthony βρέθηκαν ξανά μαζί ένα μήνα μετά τον χωρισμό τους, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Οι δύο καλλιτέχνες ανακοίνωσαν πριν από έναν μήνα ότι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον επτάχρονο γάμο τους. Πρόσφατα, ωστόσο, εθεάθησαν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, μαζί με τα δύο τους παιδιά Max και Emme, στη Νέα Υόρκη. H συνάντησή τους έγινε για χάρη των δύο παιδιών τους, ενώ τους δύο καλλιτέχνες αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Εκπρόσωπος του Marc Anthony αναφερόμενος στα δημοσιεύματα, υπογράμμισε πως ο τραγουδιστής βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, για να επισκεφθεί τα παιδιά του, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν επρόκειτο για τα παιδιά του Anthony με την Lopez ή τα άλλα τρία παιδιά του. Σημειώνεται ότι ο Marc Anthony έχει αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου αλλά και δύο παιδιά από τον πρώτου του γάμο, με την Dayanara Torres.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον M. Anthony να μην μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Lopez. Πηγή από το περιβάλλον του μάλιστα είχε αναφέρει ότι από τη μία ο Anthony κατηγορεί τη Lopez για τον χωρισμό, και από την άλλη της ζητά να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στη σχέση τους.Πηγή: star.gr