current views are: 4

17 Μαΐου 2018
Δημοσίευση14:55

Οι πρώτες εικόνες από την πρόβα γάμου της Μέγκαν και του Χάρι

Η πρόβα του γάμου είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στους δρόμους του Λονδίνου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Δημοσίευση 14:55’

Η πρόβα του γάμου είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στους δρόμους του Λονδίνου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο στο κάστρο του Γουίνσδορ. Η πρόβα του γάμου είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στους δρόμους του Λονδίνου με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Λίγο πριν την έναρξη της πρόβας, ένοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι παρακολουθούσαν τους δρόμους της βρετανικής πόλης ενώ συνάδελφοί τους έλεγξαν αποχετεύσεις, κάδους και οποιαδήποτε άλλα πιθανά κρησφύγετα.

Την ίδια ώρα μυστήριο παραμένει το ποιος θα συνοδεύσει και θα παραδώσει την Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι αφού ο πατέρας της δεν θα παραστεί στην τελετή.

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραστεί στον γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για εκείνον κι ελπίζω να του δοθεί ο χρόνος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιδιαίτερη μέρα μας το Σάββατο» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

 


σχετικα αρθρα