current views are: 8

18 Μαΐου 2018
Δημοσίευση17:01

«Πανικός» στη βρετανική αγορά για το βασιλικό γάμο: Από τις ειδικές σάλτσες στα πριγκιπικά … προφυλακτικά

Τα πιο παράξενα πριγκιπικά σουβενίρ

Δημοσίευση 17:01’

Τα πιο παράξενα πριγκιπικά σουβενίρ

Το πολυαναμενόμενο γεγονός στη Βρετανία, ο γάμος του Χάρι και της Μέγκαν που θα γίνει το Σάββατο στον Πύργο του Ουίνδσορ έχει δώσει αφορμές για πολλές πρωτοβουλίες, ενίοτε παράδοξες και απρόβλεπτες.

Οι επιχειρήσεις στη Βρετανία παλεύουν για ένα κομμάτι κερδοφορίας με αφορμή το βασιλικό γάμο.

Τα «βασιλικά» προφυλακτικά

Η επιχείρηση Crown Jewels θέλει να γιορτάσετε τον επερχόμενο βασιλικό γάμο με ένα βασιλικό σεξ με προφυλάξεις που ταιριάζουν σε έναν πρίγκιπα και τη σύντροφο του.

Τα συλλεκτικά προφυλακτικά περιορισμένης έκδοσης θα κυκλοφορήσουν ως αναμνηστικά πριν τον γάμο της 19ης Μαΐου.

Αν και τα προφυλακτικά των Χάρι-Μαρκλ δεν είναι διαθέσιμα ακόμη στην αγορά η εταιρία ενημερώνει τους επίδοξους πελάτες της να υποβάλουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ώστε να ενημερωθούν για την ημέρα κυκλοφορίας του

Το αυτοκίνητο με τον Χάρι και την Μέγκαν

Η αυτοκινητοβιομηχανία Mini σχεδίασε μια ιδιαίτερη εκδοχή του εμβληματικού μικρού μοντέλου της, στη σκεπή του οποίου απεικονίζονται οι σημαίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ. “Η Μέγκαν αγαπά τον Χάρι” και “Αγάπη είναι το μόνο που χρειάζεστε” αναγράφεται πάνω στο ντουλαπάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο θα βγει στο σφυρί και τα χρήματα από τη δημοπρασία θα δοθούν σε οργάνωση την οποία υποστηρίζει το ζευγάρι.

Η ιστορία αγάπης

Το αμερικανικό δίκτυο Lifetime θα μεταδώσει την Κυριακή την ταινία “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν: βασιλικό ρομάντζο”, τίτλος που εμπνέεται από την καλτ κωμωδία του 1989 “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι”. Γεμάτη ευγενή αισθήματα, η ταινία διηγείται την ιστορία αγάπης των δύο μελλόνυμφων και θέλει τον Χάρι, που θα παντρευτεί μια Αμερικανίδα διαζευγμένη να φωνάζει “Αυτή με κάνει ευτυχισμένο, λοιπόν στο διάολο οι παραδόσεις”.

Τη Μέγκαν υποδύεται η Παρίζα Φιτς-Χένλεϊ, η οποία παίζει σε αρκετές σειρές του δικτύου Netflix και τον Χάρι υποδύεται ο Μάρεϊ Φρέιζερ, ο οποίος εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά “Victoria”, που αναφέρεται στη βασίλισσα Βικτωρία.

Η ιδιαίτερες σάλτσες για χάρη του Πρίγκιπα

Η σόγια δίνει ιδιαίτερη γεύση στην σπεσιαλιτέ “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Μέγκαν”, ένα πιάτο σούσι με τόνο και σολωμό, το οποίο προτείνει αλυσίδα βρετανικών εστιατορίων.

Σε άλλες μπουκιές ζαχαροπλαστείο στο Λονδίνο ετοίμασε μια ποικιλία με γλυκίσματα που εμπνέονται από το βασιλικό γάμο, αρχίζοντας από τα καπκέικ -τυπική αμερικανική σπεσιαλιτέ- η επιφάνεια των οποίων στολίζεται με γλάσο στα χρώματα της αμερικανικής και της βρετανικής σημαίας.

Το «βασιλικό» ξενοδοχείο

Θέλετε να ξέρετε τα πάντα για τον γάμο και τη βασιλική οικογένεια; Αντί ποσού 2.500 στερλινών (σχεδόν 2.800 ευρώ) ταξιδιωτικό γραφείο προτείνει οκταήμερη διαμονή που περιλαμβάνει την επίσκεψη σε εμβληματικούς χώρους της βρετανικής μοναρχίας, συναντήσεις με πολλούς ειδικούς του οίκου των Ουίνδσορ και μια γιορτή την ημέρα του γάμου με συμμετοχή στο λαϊκό γλέντι και στους πανηγυρισμούς.

Σύμφωνα με την εταιρία συμβούλων Brand Finance, ο βασιλικός γάμος μπορεί να ξεπεράσει σε έσοδα το ένα δισεκατομμύριο στερλίνες (1,14 δισεκατομμύριο ευρώ) το 2018, από τα οποία τα 300 εκατομμύρια στερλίνες θα προέλθουν από τον τουρισμό.


σχετικα αρθρα