Μπορεί η σχέση τους να μετρά ήδη επτά μήνες, όμως οι δυο τους αποφεύγουν ακόμη να εμφανιστούν επίσημα μαζί, παίζοντας «κρυφτό» με τους παπαράτσι.

Έτσι συνέβη και κατά τη διάρκεια της τριήμερης απόδρασής τους στο νησί των ανέμων, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Ο 32χρονος τραγουδιστής πήγε πρώτος στο κυκλαδίτικο νησί την Κυριακή 31 Ιουλίου, ενώ η 25χρονη παρουσιάστρια έφτασε κατευθείαν από την Κεφαλλονιά έπειτα από δύο μέρες.

Το ζευγάρι διέμενε στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά στην περιοχή Άη Γιάννης και δεν εμφανίστηκε σε κανένα κοσμικό σημείο του νησιού μαζί. Για τις εξόδους τους μοιράζονταν σε χωριστές παρέες και συναντιούνταν αργότερα στα μπαράκια της Χώρας. Ενώ ξεκινούσαν μαζί από το σπίτι, χωρίζονταν στο πάρκινγκ και ο μεν Χρήστος συνέχιζε με τον καλό του φίλο Αλέξη Λαμπρίδη, η δε Δούκισσα έβγαινε με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμη Γεωργαντά.

Στη συνέχεια διασκέδαζαν μαζί και αποχωρούσαν με τον ίδιο τρόπο. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! κατάφερε να τους απαθανατίσει μαζί μόνο την ημέρα της αναχώρησής τους από τη Μύκονο με προορισμό την Αθήνα, το απόγευμα της Πέμπτης 4 Αυγούστου, στο αεροδρόμιο του νησιού.

πηγή: Yupi.gr