current views are: 14

21 Μαΐου 2018
Δημοσίευση12:52

Θα λιώσετε! Αυτή ειναι πανέμορφη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά

Την παράσταση σίγουρα κλέβει η 2,5 ετών κορούλα του Αριάννα ή Τσιχίρο, με την οποία φωτογραφήθηκε και μαζί!

Δημοσίευση 12:52’

Την παράσταση σίγουρα κλέβει η 2,5 ετών κορούλα του Αριάννα ή Τσιχίρο, με την οποία φωτογραφήθηκε και μαζί!

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη από το Σωτήρη Κοντιζά διαβάζουμε στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής και στην Μανίνα Ντάνου.

Ο σεφ αναφέρθηκε στο Masterchef και τη μεγάλη του επιτυχία, αλλά και τον ίδιο και τη σχέση του με το επάγγελμα. Την παράσταση σίγουρα κλέβει η 2,5 ετών κορούλα του Αριάννα ή Τσιχίρο, με την οποία φωτογραφήθηκε και μαζί!

«Ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω κάτι με τα χέρια. Μου αρέσουν αυτά τα επαγγέλματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πια έναν καλό αλουμινά, έναν καλό μαρμαρά. Τα προτιμώ από τα πιο φαντεζί, όπως κάποιον με κουστούμι που κλείνει συμφωνίες», σημείωσε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την τέχνη της μαγειρικής.

Μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε να συμπληρώσει προκαλώντας αίσθηση: «Λάτρευα το φαγητό, ήμουν χοντρούλης. Η πιο έντονη ανάμνηση μου είναι το εξοχικό του νονού μου στη Θεσσαλονίκη, που είχε ντοματιές, κι εγώ περίμενα πώς και πώς τα καλοκαίρια για να φάω ντομάτες κατευθείαν από το μποστάνι. Θεωρούσα τίμιο, εφόσον μου αρέσει το φαγητό, να μάθω και πώς γίνεται. Ήθελα να φύγει αυτό το απωθημένο από τη μέση, να το δοκιμάσω και να φύγει από τη μέση. Δεν ήθελα να είμαι από αυτούς που λένε αχ, θα είχα γίνει καλός μάγειρας, όπως λέω εγώ τώρα θα ήμουν καλός τενίστας και έχω παίξει τένις μία φορά».


σχετικα αρθρα