current views are: 10

21 Μαΐου 2018
Δημοσίευση14:49

Love is in the air: Ο ντράμερ των Onirama είναι ζευγάρι με δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν οι Onirama

Δημοσίευση 14:49’

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν οι Onirama

Ερωτευμένος είναι ο ντράμερ των Onirama, Δημήτρης Κοκονίδης με τη Θάλεια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν πρώην Playgrirl και τώρα είναι δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 στη μουσική σκηνή που εμφανίζονταν οι Onirama και εδώ και τρία χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα υπέροχο σπίτι με θέα την Ακρόπολη. O έρωτάς τους όμως δεν ήταν γνωστός στα media!

Η Θάλεια τώρα μίλησε στην εφημερίδα Real Life για τη στιγμή της γνωριμίας τους:

«Είχα πάει µε την παρέα µου στο µαγαζί όπου έπαιζαν οι Onirama. Καθόµουν σε ένα τραπέζι ακριβώς απέναντί του. Μακριά, αλλά απέναντί του ακριβώς. Τον πρόσεξα αµέσως, µου άρεσε. Θυµάµαι να τον δείχνω στη φίλη µου: “Κοίτα τι ωραίος!”. Αυτό. Μετά χόρευα και ξεχάστηκα! Οταν οι Onirama έκαναν διάλειµµα, βλέπω τον ∆ηµήτρη να έρχεται σε µένα. Τόσο απλά, τόσο φυσικά. Πιάσαµε αµέσως την κουβέντα! Το επόµενο βράδυ βγήκαµε».

Μιλώντας για όλα όσα την γοητεύουν στον σύντροφό της, η Θάλεια Γιαννακοπούλου λέει: «Μου αρέσει πολύ ως άντρας. Είναι ακριβώς ο τύπος µου. Είναι ένας big man που χάνεσαι στην αγκαλιά του, µε πολύ όµορφα µάτια και τέλειο χαµόγελο. Έχει απίστευτο χιούµορ. Είναι πολύ ωραίο να µπορείς να γελάς µε τον σύντροφό σου και να νιώθεις πολύ άνετα…».

Πηγή: star.gr


σχετικα αρθρα