current views are: 4

24 Μαΐου 2018
Δημοσίευση13:50

Η Σταμάτη «αδειάζει» την Σπυροπούλου: «Δεν πάω για φαγητό μαζί της γιατί…»

Δημοσιογράφος τη ρώτησε τη Σάσα τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής την παρουσιάστρια

Δημοσίευση 13:50’

Δημοσιογράφος τη ρώτησε τη Σάσα τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής την παρουσιάστρια

Είτε τη συμπαθείς είτε όχι, το μόνο βέβαιο είναι πως οφείλεις να παραδεχτείς τη Σάσα Σταμάτη.  Η δημοσιογράφος δεν μασά τα λόγια της, καθόλη τη διάρκεια της καριέρας και της συνολικής της πορείας.

Αυτή τη φορά τη συνάντησε η κάμερα του Star και της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο απολαυστικός διάλογος που είχε προ ημερών με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με την παρουσία της στο «Ooh La La», στάθηκε αφορμή για το Γρηγόρη Μπάκα που θέλησε να διοργανώσει το δείπνο συμφιλίωσης τους!

Η Σταμάτη «αδειάζει» την Σπυροπούλου: «Έχω τα μηνύματα αλλά θεωρώ ξεφτίλα να τα δείξω»!

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε και η Σάσα λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει για ό,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής:

«Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Εγώ αθωώθηκα αγάπη μου. Με έχουν αθωώσει τα ελληνικά δικαστήρια. Μόνο και μόνο αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Δεν την πήγα εγώ στα δικαστήρια, εκείνη με πήγε. Το να βγω μαζί της δεν είναι δίκαιο για κανέναν καλεσμένο. Εσύ πριν κάνουμε τη συνέντευξη είχαμε συναντηθεί πριν; Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Κάτι δεν μου αρέσει όταν θέλει κάποιος συνάντηση. Σημαίνει ότι κάτι θέλει να σου πει, να μην τον ρωτήσεις, να κάνει κάποιο συμβιβασμό. Κι εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς.

Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν. Και στη Μύκονο που με είδε δεν μου μίλησε. Ενώ ήρθε στο τραπέζι, χαιρέτησε τον φωτογράφο, εμένα δεν με χαιρέτησε. Θέλω να σου πω… αν εγώ δεν θέλω να σου μιλήσω αυτή τη στιγμή, θα παρακαλέσεις εσύ εμένα; Εμείς την έχουμε καλέσει δύο φορές στην εκπομπή. Εγώ δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους ανθρώπους. Από ότι κατάλαβα θέλει και αυτή κάτι να κλείσει πρώτα για να έρθει».


σχετικα αρθρα