Η Κριστίνα Αγκιλέρα θα εμφανιστεί τελικά στη συναυλία που θα γίνει στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον, στο Κάρντιφ της Ουαλίας στις 8 Οκτωβρίου.

Μαζί της θα βρεθούν κι άλλα γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως ο μουσικοσυνθέτης Σμόκι Ρόμπινσον, ο βρετανός Κρεγκ Ντέιβιντ και το συγκρότημα «Alien Ant Farm», το οποίο είχε επανακυκλοφορήσει το 2001 μια ροκ εκδοχή του θρυλικού «Smooth Criminal» του Τζάκσον.

Περισσότερες πληροφορίες για το σόου, θα δοθούν από τη μητέρα του βασιλιά της ποπ, Κάθριν, σε συνέντευξή της, η οποία θα μεταδοθεί από το «CNN» στις 15 Αυγούστου.

Ενώ η μητέρα και τα  τρία αδέρφια του Μάικλ, Λατόγια, Τίτο και Τζάκι, στηρίζουν τη συναυλία «Michael Forever: The Tribute Concert», τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Τζάκσον αντιδρούν στη συγκεκριμένη κίνηση. 'Οπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Ζερμέν και ο Ράντι Τζάκσον θεωρούν ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν μια εκδήλωση, η οποία συμπέφτει χρονικά με την πολύκροτη δίκη του προσωπικού γιατρού του Μάικλ Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεï. «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή η απόφαση δεν βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια» είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους τα δύο αδέρφια.

πηγή: Yupi.gr