current views are: 8

31 Μαΐου 2018
Δημοσίευση09:09

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Οι νέες λεπτομέρειες για τον γάμο τους – Τι αλλάζει;

H ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν, όπως έγινε και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Δημοσίευση 09:09’

H ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν, όπως έγινε και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Λίγος καιρός έμεινε από το γάμο της χρονιάς!

Πριν κάτι μέρες έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ετοιμάζονται να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Μύκονο, ωστόσο, νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας… τα ανατρέπουν όλα!

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Ιούλιο στο αγαπημένο του νησί, με την εκκλησία και το μέρος όπου θα γίνει η δεξίωση έχουν ήδη βρεθεί. Τόσο ο Αντώνης, όσο και η Υβόννη, έχουν επιλέξει να μην απασχολούν με την προσωπική τους ζωή και δεν προχώρησαν σε κάποιο σχόλιο για το δημοσίευμα, με τον Άρη Καβατζίκη στο Πρω1νό να αναφέρει πως μίλησε με την σχεδιάστρια και δεν ισχύουν όλες οι λεπτομέρειες.

Σήμερα, το περιοδικό Down Town παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, επικαλούμενο φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο γάμος θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στα νότια προάστια της Αθήνας, διακριτικά και με λίγους καλεσμένους. Μάλιστα, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν, όπως έγινε και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η πρόσβαση θα είναι δύσκολη για τους φωτογράφους και οι πληροφορίες που θα βγουν στα media θα είναι πολύ αυστηρά ελεγχόμενες για το ζευγάρι. Το νυφικό ενδέχεται να το σχεδιάσει η ίδια η Υβόννη ή η Σήλια Κριθαριώτη και σίγουρη κουμπάρα θεωρείται η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου του Αντώνη, Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια.