Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή. Όπως τυχαίο δεν είναι και το πώς… «κρατιέται» η βασίλισσα της ποπ, η οποία δείχνει πιο ήρεμη και «φρέσκια» από ποτέ. Η Madonna γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στην παραλία αγκαλιά με τον… 24χρονο Γάλλο χορευτή Brahim Zaibat, ο οποίος, όχι μόνο έχει τα λιγότερα από τα μισά της χρόνια, αλλά όπως φαίνεται της έχει αναστατώσει και την ζωή. Οσοι συναναστρέφονται την ερμηνεύτρια το τελευταίο διάστημα δηλώνουν ότι αυτός ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τους προηγούμενους.
   
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν περίπου χρόνο, με μία μικρή διακοπή που ακούγεται ότι έκαναν τον περασμένο Μάϊο. Και αυτός ο σύντροφός της ήλθε στην ζωή της μόλις λίγους μήνες μετά από το μοντέλο Jesus Luz, ο οποίος συγκαταλέγεται επίσης στην συνομοταξία των… 20άρηδων. Για την ακρίβεια, 24 και αυτός! Αν δηλαδή την δούμε στο μέλλον με ακόμη μικρότερο, καθόλου δε θα παραξενευτούμε...

To ποπ είδωλο γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της, αφού πριν 53 χρόνια γεννήθηκε (16 Αυγούστου 1958) και είδε τη ζωή της να αλλάζει εν μία νυχτί....Χρόνια πολλά!
TAGS