current views are: 6

12 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση10:17

Ακομπλεξάριστη η Δούκισσα Νομικού: Έχω παραπάνω κιλά, κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Τι λέει όμως για την εικόνα της στον καθρέφτη;

Δημοσίευση 10:17’

Τι λέει όμως για την εικόνα της στον καθρέφτη;

H Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη αλλά και τις αλλαγές που έχει στο σώμα της: 

«Στο θηλασμό έχω λιγούρες. Εκεί που είχα χάσει το περισσότερο βάρος, τώρα μπορεί να έχω πάρει και κανένα κιλάκι. Πεινάω παραπάνω και θέλω μεγαλύτερη ποσότητα, αλλά προσέχω να τρώω καλές και θρεπτικές τροφές αφού θηλάζω. Προσπαθώ να αποφεύγω την πολλή ζάχαρη, αλλά τρώω άμυλο, πατάτες, μακαρόνια, ρύζι και πρωτεΐνη. Δεν μπορώ να προσέξω στη λογική της διατροφής για να χάσω κιλά, γιατί πεινάω διπλά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου».

Τι λέει όμως για την εικόνα της στον καθρέφτη: «Ναι, έχω πάρει παραπάνω κιλά. Ναι, έχω κατακράτηση. Ναι, έχω κάνει κυτταρίτιδα. Ναι, υπάρχει χαλάρωση, το στήθος μου έχει γίνει τριπλό! Αλλά ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το σώμα θα ξαναφτιάξει. Μπορεί να θέλει δύο-πέντε μήνες, ένα χρόνο, μπορεί και να μην ξαναγίνει και ποτέ όπως ήταν πριν… Αλλά δεν με αφορά. Εμένα με αφορά να είμαι καλή μαμά, να είναι ευτυχισμένο το παιδί μου. Το παιδί μου είναι πάνω και από μένα».


σχετικα αρθρα