current views are: 11

13 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:13

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τη Σάσα Σταμάτη που θα συζητηθεί!

Ένταση στο Πρω1νό για τις φιλίες μεταξύ συνεργατών

Δημοσίευση 12:13’

Ένταση στο Πρω1νό για τις φιλίες μεταξύ συνεργατών

Σήμερα στο Πρω1νό ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι μετά από μεγάλο διάστημα… Αφορμή στάθηκαν οι αντιδράσεις στις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου περί «οχιών».

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στη Νάνσυ Παραδεισανού και την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον τρόπο που χειρίστηκαν τη σχέση τους με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες δηλώσεις και την απάντηση της Νάνσυς, στο Πρω1νό τοποθετήθηκαν κατά πόσο ήταν απρεπείς αυτές οι δηλώσεις. Μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε έντονα την αντίθεσή του στο να εμφανίζονται οι συνεργάτες μίας εκπομπής συνεχώς μαζί. «Δεν παντρεύεσαι την παρουσιάστρια της εκπομπής!», σχολίασε.

«Δεν είναι κακό να βγαίνεις, αρκεί να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», σημείωσε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ η Φαίη Σκορδά μίλησε για το χρόνο που δείχνει εάν κρατιούνται αυτές οι σχέσεις…

Λίγο αργότερα συνέχισαν οι έντονες διαφωνίες επί του θέματος. Τότε η Φαίη υπογράμμισε: «Εγώ θα σας πω κάτι… Εάν ήταν να βγω κάπου, να ξέρετε η Σάσα θα ερχόταν, και σαν εκπομπή και υποστηρικτικά… Εννοώ εάν ήμουν καλεσμένη κάπου θα ερχόταν, τώρα δεν είχα κάποιο κάλεσμα… Με τους συνεργάτες σου έχεις κοινούς στόχους και κοινές αγωνίες και σε συνδέουν».


σχετικα αρθρα