current views are: 10

25 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση13:00

Στον εισαγγελέα η Στορμι Ντάνιελς για τα 130.000 δολάρια που έλαβε από τον Τραμπ

Η καταβολή του παραπάνω αναφερόμενου ποσού στην ίδια φαίνεται να έγινε στο πλαίσιο εμπιστευτικής συμφωνίας

Δημοσίευση 13:00’

Η καταβολή του παραπάνω αναφερόμενου ποσού στην ίδια φαίνεται να έγινε στο πλαίσιο εμπιστευτικής συμφωνίας

Σε ομοσπονδιακούς εισαγγελείς θα καταθέσει σήμερα η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε μία σεξουαλική σχέση με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κι έλαβε το ποσό των 130.000 δολαρίων προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η καταβολή του παραπάνω αναφερόμενου ποσού στην ίδια φαίνεται να έγινε στο πλαίσιο εμπιστευτικής συμφωνίας, ενώ η κατάθεσή της θα πραγματοποιηθεί υπό την έρευνα που διεξάγουν οι ομοσπονδιακές αρχές για τις δραστηριότητες του πρώην προσωπικού δικηγόρου του προέδρου Τραμπ, Μάικλ Κόεν, σύμφωνα με πηγή που έχει λάβει γνώση των εξελίξεων.

Η σημερινή κατάθεση της Ντάνιελς θα δοθεί στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στο Μανχάταν, ενώ θεωρείται πιθανή και η κατάθεση της Ντάνιελς ενώπιον ειδικού σώματος ενόρκων (grand jury) καθώς οι αρχές προσπαθούν να δέσουν την υπόθεση, σε βάρος του Κόεν.

Στην περίπτωση που οι εισαγγελείς φέρουν την υπόθεση ενώπιον των ενόρκων, μπορούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να κλητεύσουν μάρτυρες να καταθέσουν ενόρκως, ενώ το συμβούλιο των ενόρκων θα κληθεί να αποφασίσει για την έγγραφη απαγγελία κατηγοριών. Σε αντίθεση με μία ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο, το συμβούλιο των ενόρκων δεν μπορεί να λάβει απόφαση για την αθωότητα ή την καταδίκη, ενώ ένας ομοσπονδιακός δικαστής καλείται να εξετάσει τις αποδείξεις που προσκομίζουν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.

Η Ντάνιελς και ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι έχουν παραδώσει στις αρχές έγγραφα ανταποκρινόμενοι σε κλήση των ομοσπονδιακών εισαγγελέων, σχετικά με το ποσό των 130.000 δολαρίων που έλαβε η Ντάνιελς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Στέφανι Κλίφορντ που είναι το πραγματικό όνομα της Ντάνιελς υποστηρίζει ότι είχε μία σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ το 2006, όταν ο ίδιος, ήταν παντρεμένος. Ο Αμερικανός πρόεδρος, από την πλευρά του διαψεύδει ότι είχε σεξουαλική σχέση με την ίδια.


σχετικα αρθρα