current views are: 18

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:41

Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζεται ως… doctor love και μιλά για τον τελικό του Power of love!

Στην συνέντευξή της, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε μεταξύ άλλων για το αν υπάρχουν fake ζευγάρια στο Power of Love.

Δημοσίευση 09:41’

Στην συνέντευξή της, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε μεταξύ άλλων για το αν υπάρχουν fake ζευγάρια στο Power of Love.

Η Μαρία Μπακοδήμου ντυμένη σέξι πόζαρε ως doctor love και μίλησε για το αν υπάρχουν ψεύτικα ζευγάρια στο Power of love και τον λόγο που είπε το «ναι» στην παρουσίαση του συγκεκριμένου ριάλιτι.

«Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει για fake. Έχω δει ζευγάρια που υπερβάλλουν στις εκδηλώσεις τους, κάτι που στη ζωή τους μπορεί να μην το έκαναν. Αλλά είναι κακό να αμφισβητώ τις σχέσεις τους, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή τους».

Όσο για τον λόγο που δέχτηκε να το παρουσιάσει είπε στο περιοδικό down town: «Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά. Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε παραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;».

 


σχετικα αρθρα