current views are: 10

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:55

Γιώργος Χρανιώτης – Γεωργία Αβασκαντήρα: Δείτε το πρωτότυπο προσκλητήριο του γάμου τους!

Το προσκλητήριο του γάμου δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας

Δημοσίευση 09:55’

Το προσκλητήριο του γάμου δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό έγινε το Σάββατο στο Μοναστήρι της κυρά Ξένης στον Πάνορμο της Τήνου ο γάμος του Γιώργου Χρανιώτη με τη Γεωργία Αβασκαντήρα.

Στο μυστήριο παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ αυτών και κάποιοι από τους συμπαίκτες του ηθοποιού στο περσινό Survivor. Τη νύφη μάλιστα συνόδευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον οποίο ο Γιώργος Χρανιώτης έχει αναπτύξει μια δυνατή φιλία.

Το προσκλητήριο του γάμου δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, όμως ο ευτυχισμένος γαμπρός επέλεξε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους λίγες μέρες μετά το ευτυχές γεγονός.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram το προσκλητήριο το οποίο είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο. Πρόκειται για ένα σκίτσο που δείχνει το ζευγάρι σε μια παραλία με το Γιώργο Χρανιώτη να κρατά μια σανίδα του σερφ και τη Γεωργία Αβασκαντήρα με ένα απλό νυφικό.

«Εις γάμου κοινωνία. Σπέσιαλ θενξ στον Δημήτρη Καραΐσκο που σχεδίασε το πιο ωραίο προσκλητήριο του κόσμου ολάκαιρου…» ήταν τα λόγια που συνόδευαν την ανάρτησή του.