current views are: 12

28 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:58

Η στήριξη του Μάικλ Ντάγκλας στο κίνημα #MeToo

Η σύζυγός του, ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τον υπερασπίστηκε

Δημοσίευση 12:58’

Η σύζυγός του, ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τον υπερασπίστηκε

Παρόλο που βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο Μάικλ Ντάγκλας τόνισε ότι υποστηρίζει «ολόψυχα», το κίνημα #MeToo.

Μιλώντας στο Associated Press στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες της ταινίας «Ant-Man and The Wasp», ο Μάικλ Ντάγκλας είπε: «Νομίζω ότι είναι ένα υγιές κίνημα, νομίζω ότι είναι ακόμα σε εξέλιξη».

Ο 73χρονος ηθοποιός και κινηματογραφικός παραγωγός τήρησε σιωπή στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του τον περασμένο Ιανουάριο πρώην υπάλληλος του. Η Σούζαν Μπρόντι κατήγγειλε ότι επί τρία χρόνια τη δεκαετία του 1980, στη διάρκεια των οποίων εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής που είχε ο ηθοποιός την παρενοχλούσε με διάφορους τρόπους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Μάικλ Ντάγκλας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς απαντώντας προκαταβολικά προτού διατυπωθούν οι κατηγορίες: «Αυτό είναι ένα πλήρες ψέμα, επινόηση, δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό».

Η σύζυγός του, ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς τον υπερασπίστηκε μιλώντας στο Entertainment Tonight.

«Δεν υπήρχε άλλος τρόπος παρά να ενεργήσουμε προληπτικά σε μια ιστορία που έπρεπε να παρακολουθήσουμε. Έκανε μια δήλωση. Νομίζω ότι είναι πολύ σαφής ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα» είπε.


σχετικα αρθρα