Ίσως να το παράκανε με αυτή τη δήλωσή του ο 41 ετών ράπερ Jay Z ο οποίος χαρακτήρισε την Beyonce το νέο Μάικλ Τζάκσον. Οι δυό τους αποτελούν ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του star system. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ράπερ μίλησε με τα καλύτερα για τη σύζυγό του λέγοντας μάλιστα ότι την θεωρεί το δεύτερο «Μάικλ Τζάκσον». Όταν μάλιστα ρωτήθηκε, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού 99 Jamz στο Μαϊάμι, τι έχει μάθει από την διάσημη γυναίκα του εκείνος απάντησε: «Αυτό που έμαθα από εκείνη είναι αυτό που έμαθα από τον Μάικ, και ίσως θεωρηθεί βλασφημία το γεγονός ότι συγκρίνω τους δύο, καθώς ο Μάικ ήταν τόσο καινοτόμος, αλλά πιστεύω ότι η Μπιγιονσέ είναι σαν τη δευτέρα παρουσία του».

Και πρόσθεσε: «Η σκληρή δουλειά και η εντυπωσιακή αφοσίωσή της στα σόου της σε κάνει να θέλεις να δουλέψεις ακόμη πιο πολύ πάνω στην τέχνη σου. Είναι σαν μηχανή»

Στο μεταξύ η Μπιγιονσέ πραγματοποίησε στις 14 Αυγούστου την πρώτη -από τις τέσσερις- sold out συναυλία της στο Roseland Ballroom στη Νέα Υόρκη, για την οποία αξίζει να σημειώσουμε ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ, 22 μόλις δευτερόλεπτα.
Πηγή: tovima.gr