current views are: 7

2 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση09:16

Η συγκίνηση της Καραβάτου για τον θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή

την 68χρονη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή αναφέρθηκαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Δημοσίευση 09:16’

την 68χρονη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή αναφέρθηκαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού Τζέσυ Παπουτσή μετά από τη μάχη που έδωσε για 62 ημέρες στο νοσοκομείο μετά τη διάγνωση για όγκο στο κεφάλι δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Στην 68χρονη ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή αναφέρθηκαν και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο πρώτος επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον πόνο με γέλιο καθώς θύμισε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα του κινηματογραφικού Safe Sex που οδήγησε στο να θολωθεί μια σκηνή της ταινίας γιατί κανείς από όσους έπαιρναν μέρος στα γυρίσματα δεν άντεχε να μη γελάσει από τον τρόπο με τον οποίο η Τζέσυ Παπουτσή απέδιδε μια ατάκα.

Αντίθετα η σύζυγός του δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της περιγράφοντας τη γενναιοδωρία της Τζέσυ Παπουτσή. «Όταν ξεκινάς ένα επάγγελμα και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους, τους οποίους τους έχεις στο μυαλό σου με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και αυτοί ενώ δεν σε ξέρουν, ενώ πρώτη φορά σε συναντούν από κοντά , ενώ δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα, παρά μόνο να δώσουν, είναι τόσο πολύ γενναιόδωροι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την φιλοξενήσαμε σε εκπομπές μας, που εγώ αισθανόμουν δέος γιατί θα έρθει η Τζέσυ Παπουτσή στο πλατό και ήταν μόνο με χαρά, μόνο με γενναιοδωρία και μόνο με χαμόγελο και την ευχαριστώ πολύ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η φωνή της έσπασε.


σχετικα αρθρα