current views are: 7

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση10:40

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Αυτές είναι οι κατηγορίες κατά του Άνθιμου Ανανιάδη

Δείτε τι υποστήριξε

Δημοσίευση 10:40’

Δείτε τι υποστήριξε

Θρίλερ έχει καταλήξει η υπόθεση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας Νεφέλη Γαζή. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ένα γιο εδώ και δυο μήνες φαίνεται πως όχι μόνο δεν μπορεί να συνυπάρξει μαζί αλλά έχει και σοβαρότερα προβλήματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, Άνθιμος και Μαρία Νεφέλη την Τρίτη το μεσημέρι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον μικρό Τιμόθεο, και αλληλομηνύθηκαν. Παρά το ότι οι κάμερες ήταν έξω από το τμήμα και θέλησαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις οι πρωταγωνιστές ή οι οικογένειές τους, εκείνοι αρνήθηκαν. Η νεαρή χορεύτρια αρκέστηκε να πει πως «όποιος ξέρει τον Άνθιμο θα καταλάβει» ενώ η μητέρα του ηθοποιού, η Εύη Καραγιάννη δήλωσε πως ο γιος της είναι πολύ καλό παιδί.

Σήμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Μαρία Νεφέλη Γαζή υποστήριξε πως καβγάδισε με το σύντροφό της, και εκείνος την έπιασε από το λαιμό. Έτσι, η 20χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Από τη μεριά του και ο ΆνθιμοςΑνανιάδης έκανε λόγο για βία από τη Μαρία Νεφέλη δείχνοντας κάποιες αμυχές στο λαιμό του από τον μεταξύ τους καβγά.


σχετικα αρθρα