current views are: 4

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση18:23

Η Κάιλι Τζένερ γίνεται… δισεκατομμυριούχος μέσα από τα social media!

Το Forbes χαρακτηρίζει την Κάιλι, “τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο”

Δημοσίευση 18:23’

Το Forbes χαρακτηρίζει την Κάιλι, “τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο”

Για την ικανότητά της να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, καμαρώνει η Κάιλι Τζένερ. Η βενιαμίν της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, σε λιγότερο από ένα μήνα θα γιορτάσει τα 21α γενέθλιά της και θα συμπεριληφθεί στους πλουσιότερους νέους του πλανήτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes που της αφιέρωσε το εξώφυλλο τεύχους του για τον Αύγουστο, η Κάιλι Τζένερ διαθέτει ήδη μια αυτοκρατορία που αντιπροσωπεύει 900 εκατομμύρια δολάρια, τρία χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας καλλυντικών της, η επιτυχία της οποίας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε μια θεραπεία αύξησης του όγκου των χειλιών.

Μια επιτυχία που ενισχύεται από το τεράστιο κοινό που διαθέτει η Τζένερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η νεαρή, που έγινε μαμά τον Φεβρουάριο, έχει 110 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αριθμός που την κάνει μια από τις 10 προσωπικότητες με τους περισσότερους ακόλουθους παγκοσμίως στο μέσο αυτό που υπολογίζουν πολύ οι διασημότητες (Σελίνα Γκόμεζ και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο πρώτοι).

Προσφέροντας πλήρη απασχόληση σε μόλις επτά εργαζόμενους, η Τζένερ αποδεικνύει ένα “νέο μοντέλο χρήσης της διασημότητας”, υπογραμμίζει το Forbes. “Στο βάθος, όλα όσα κάνει η Τζένερ για να κερδίζει όλα αυτά τα λεφτά είναι ότι χρησιμοποιεί το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Η Κάιλι Τζένερ η οποία πλέον σήμερα δεν φουσκώνει τα χείλη της, ενορχήστρωσε επιδέξια στο Instagram τον Φεβρουάριο την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης που απέκτησε με τον ράπερ Τρέιβις Σκοτ. Έπειτα από μήνες σιγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κάιλι ανάρτησε στο YouTube ένα βίντεο 11 λεπτών, που δείχνει σημαντικές στιγμές της μητρότητάς της. Το βίντεο είχε 11 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 12 ώρες.

Το Forbes χαρακτηρίζει την Κάιλι, “τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο”. Ωστόσο πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβητούν τον χαρακτηρισμό αυτό. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


σχετικα αρθρα