current views are: 12

19 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση08:59

Παντρεύεται η Νατάσα Μποφίλιου: Δείτε πού και πότε θα γίνει ο γάμος!

Δείτε την αναγγελία του γάμου της!

Δημοσίευση 08:59’

Δείτε την αναγγελία του γάμου της!

Η Νατάσα Μποφίλιου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλάι του αγαπημένου της, Χρήστο Κορτσέλη. Αν και η ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να διαφυλλάξει την προσωπική της ζωή, παρόλο που η σχέση της μετρά ήδη πολλά χρόνια, είχε κάνει μία αναφορά σε παλιότερη συνέντευξή της στο πρόσωπο του συντρόφου της, μιλώντας για την πιο έντονη και σοβαρή σχέση της ζωής της. Η ίδια η πραγματικότητα την επιβεβαιώνει πλέον, αφού τελικά ο άντρας αυτός θα γίνει σύζυγός της στις 15 Σεπτέμβρη.

Ο γοητευτικός Χρήστος είναι στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας Feelgood και συζεί με τη Νατάσα Μποφίλιου εδώ και αρκετά χρόνια στην Καλλιθέα. Μάλιστα, πριν από περίπου δύο χρόνια αρραβωνιάστηκαν κιόλας, οπότε τώρα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Έτσι, στις αρχές του Φθινοπώρου θα τελεστεί ο γάμος τους, με τις γαμήλιες προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται διακριτικά, αφού και οι δύο θέλουν να διαφυλάξουν αυτήν τη μέρα για τα δικά τους μόνο πρόσωπα. Με τη Νατάσα να έχει ήδη προγραμματισμένη την πανελλαδική της καλοκαιρινή περιοδεία, η ερμηνεύτρια απουσιάζει πολλές μέρες από την Αθήνα, οπότε οι δικοί της άνθρωποι έχουν κληθεί να βοηθήσουν στις προετοιμασίες αυτές. 

Σύμφωνα με την αναγγελία αυτή, που έχει ήδη δημοσιευθεί σε ημερήσια πολιτική εφημερίδα, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Χαϊδάρι. Αξίζει να θυμηθούμε στο σημείο αυτό όσα είχε πει η Νατάσα για τον Χρήστο στο κυπριακό περιοδικό Omikron: “Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.”

Ενώ και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού είχε απαντήσει: “Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί… Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας”.


σχετικα αρθρα