current views are: 11

20 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση10:19

H Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με όλες τις κόρες της στα Κουφονήσια!

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα και «τάραξε τα νερά» του Instagram και πάλι.

Δημοσίευση 10:19’

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα και «τάραξε τα νερά» του Instagram και πάλι.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σταματά να παραθερίζει στο Αιγαίο και να απολαμβάνει στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ παράλληλα, επειδή δεν θέλει να χάνει επαφή με τους fans της, δεν σταματάει να αναρτά στο Instagram της τα αγαπημένα της στιγμιότυπα.

Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Πέμπτης προχώρησε στο ποστάρισμα μίας ιδιαίτερης pic, που δεν απεικονίζεται μόνη της, αλλά με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα και «τάραξε τα νερά» του Instagram και πάλι.

Όπως βλέπετε παρακάτω, οι τέσσερις τους πόζαραν με το αγαπημένο φόντο της Ελένης: Τη θάλασσα, με την φωτογραφία να είναι πολύ καλλιτεχνική και το αποτέλεσμα να ομορφαίνει το feed της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με την ίδια και τα hashtags που προσέθεσε, βρίσκονται οικογενειακώς στα Κουφονήσια. Η Ελένη έγραψε στην λεζάντα: #eleni … με τα κοριτσια μου LVM #mygirls #summervibes #holidays #travel #koufonisia #greece.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις


σχετικα αρθρα