Πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη έκανε την Παρασκευή ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο Star για το κεφάλαιο Ζέτα Μαυροπούλια αλλά και για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
«Εντάξει όταν έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο πολλές στιγμές, δεν διαγράφεται το παρελθόν. Το ότι ήμουν με αυτό τον άνθρωπο μαζί, είτε ότι ο Μιχάλης είχε άλλο παρελθόν και έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί και αυτή την στιγμή είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι, δεν μπορεί να διαγράψει αυτό που έχει γίνει στο παρελθόν αν μη τι άλλο θα ήταν μικροπρέπεια».

Μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να συναντηθούν ωστόσο σε ένα μελλοντικό τετ α τετ δεν πιστεύει ότι δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. «Γεια και βεβαίως θα πούμε και δύο γιατί είναι και δύο» σημείωσε.

Όσο για το πως βλέπει την σχέση της πρώην του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

«Εγώ χαίρομαι που είναι πραγματικά καλά. Νιώθω ότι περνάνε καλά και το βλέπω αυτό και ό, τι θέλουν στην ζωή τους ας το καταφέρουν και ας το κάνουν».

Φυσικά μίλησε και για το κεφάλαιο Υβόννη Μπονσιακ που όλοι αναζητούσαν  να εντοπίσουν στο νυχτερινό κέντρο. «Και η Υβόννη είναι εδώ μέσα, εδώ θα είναι» είπε.

Όσο για το αν θα φάμε επιτέλους κουφέτα, είχε και για αυτό απάντηση… «Άντε πάλι τα κουφέτα… Τόσα χρόνια δεν βαρεθήκατε να ρωτάτε για κουφέτα; Θα νομίζει ο κόσμος ότι η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από έναν γάμο… Είναι αυτό που λένε οι αρχαίοι ημών Πόντιοι ότι αν θες να σκοτώσεις έναν έρωτα… παντρέψου τον!»

Την Υβόννη πάντως δεν την είδε κανείς σε αντίθεση με τον Τόνυ Μαυρίδη που μετά το χωρισμό του είπε να βγει λίγο να ξεσκάσει και να ξεχάσει.


Πηγή: star.gr