current views are: 17

3 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση19:00

Η Μίλα Κούνις υπερασπίστηκε τον προηγούμενο γάμο του Άστον Κούτσερ

«Είχαν μία νορμάλ και αληθινή σχέση»

Δημοσίευση 19:00’

«Είχαν μία νορμάλ και αληθινή σχέση»

Πριν από αρκετά χρόνια ο Άστον Κούστερ και η Ντέμι Μουρ έγιναν ζευγάρι και αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τη διαφορά της ηλικίας τους. Για αυτή την πολυσυζητημένη σχέση τοποθετήθηκε η τωρινή σύζυγος του Κούτσερ η Μίλα Κούνις. Μιλώντας στην εκπομπή WTF with Marc Maron υπερασπίστηκε την σχέση της Ντέμι και του Άστον την οποία πολλοί κατέκριναν λέγοντας: «Είχαν μία νορμάλ και αληθινή σχέση, μεγάλωναν μαζί τρία παιδιά, είχαν μία φυσιολογική ζωή».

Όταν ο Κούτσερ γνωρίστηκε με την Μουρ εκείνος ήταν 25 και εκείνη 41 ενώ είχε 3 παιδιά από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, την Rumer, την Tallulah και την Scout. «Μπορεί να ήταν νεότερος όμως αγαπούσε τα παιδιά της» δήλωσε η Μίλα ενώ επιβεβαίωσε πως ο Άστον ακόμα διατηρεί επαφή με τις κόρες της Ντέμι.

Πλέον ο Άστον με την Μίλα είναι παντρεμένοι εδώ και τρία χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Το ζευγάρι γνωρίζονταν από τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσαν «That 70’s Show» όταν ήταν έφηβοι. Όπως έχουν πει δεν ένιωθαν έλξη ο ένας για τον άλλον τότε μέχρι που συναντήθηκαν χρόνια αργότερα αφότου ο Kούτσερ είχε χωρίσει οριστικά από τον πολύχρονο γάμο του με τη Μουρ.