current views are: 11

13 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:17

Κάτια Ζυγούλη: Η φωτογραφία της από το Νέο Βουτζά

Tο σπίτι τους είχε υποστεί ζημιές

Δημοσίευση 09:17’

Tο σπίτι τους είχε υποστεί ζημιές

Στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά επέστρεψαν ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους, μετά τη καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει το μοντέλο, το σπίτι τους είχε υποστεί ζημιές, ενώ είχε κινδυνέψει και ο πατέρας της, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι με το μικρότερο γιο της οικογένειας, Απόλλωνα.

Στο ίδιο συγκινητικό post, η Ζυγούλη είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι τυχερή που ο πατέρας μου σώθηκε από της φλόγες μέσα σε ένα φρεάτιο με νερό την τελευταία στιγμή και μπορώ πάλι να τον αγκαλιάσω. Και αισθάνομαι τυχερή που σε λίγες ημέρες θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου που θα είναι και πάλι λειτουργικό. Μα αυτό που με κάνει πιο τυχερή είναι πως δεν θα ξεχάσω τι έγινε. Κάθε πρωί θα κοιτάω από το παράθυρο μου όλες τις μάνες που έμειναν με άδειες αγκαλιές, όλα τα παιδιά που έχασαν τις μητέρες τους, όλους τους ανθρώπους που χάσανε τους δικούς τους, όλους μου τους φίλους που χάσανε τα σπίτια τους. Όλους τους γείτονες μου που χάσανε την ζωή τους. Θα τους θυμάμαι κάθε μέρα, με θλίψη αλλά και ότι δώρο μπορεί να σημαίνει αυτό…».

Τώρα, η Κάτια επέστρεψε με μία ελπιδοφόρα φωτογραφία, που ενθουσίασε και συγκίνησε τους χρήστες των social media. Ανέβασε ένα καμένο δέντρο και πάνω σε αυτό έχει φυτρώσει ένα μικρό πράσινο κλωνάρι. Κι έδωσε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, το μήνυμα και την ελπίδα για μία νέα αρχή.


σχετικα αρθρα