Για τις καλοκαιρινές της διακοπές, τις λαμπερές στιγμές της δεκαετίας του ’90, αλλά και τη σχέση της με τα δυο της παιδιά μίλησε η Ιωάννα Σουλιώτη στην εκπομπή «Elatte».

 
«Πήγα στην Κρήτη στο ίδιο ξενοδοχείο που είχαμε μείνει με τις Real Housewives, αλλά τώρα ήταν διαφορετικά, πήγα με τα παιδιά και περάσαμε πολύ ωραία» είπε η Real Housewife και πρόσθεσε: «Μετά πήγαμε στη Μύκονο, στους φίλους των παιδιών, όπου γιορτάσαμε και τα γενέθλια τους. Είναι καθεστώς, το έχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο γιορτάζουμε τα γενέθλια στη Μύκονο».

 Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 18 Αυγούστου και όπως είπε: «Εμένα μου αρέσει άδεια η Αθήνα», ενώ ο Θανάσης Πάτρας εξέφρασε την αντίθετη άποψη: «Εμένα δεν μου αρέσει, με πιάνει θλίψη να είναι άδεια η Αθήνα. Και φέτος, ήμαστε και πριν το καλοκαίρι μαζεμένοι λόγω της κρίσης. Δεν κυκλοφορεί ο κόσμος στο δρόμο!» και συνέχισε ρωτώντας την καλεσμένη του: «Εσύ περίμενες τη δεκαετία του ’90 που ήσουν στην πρώτη γραμμή με την Έλενα Κουντουρά, Τζένη Μπαλατσινού, τη Βίκυ Κουλιανού κι έζησες το απόλυτο γκλαμ, να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;». «Οι καιροί αλλάζουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό, ανά δεκαετία αλλάζει το στιλ, οι τάσεις, αλλάζει η ζωή γενικά. Η ζωή έχει κύκλους και αυτή είναι η ομορφιά της», ανέφερε η 37χρονη Ιωάννα Σουλιώτη.

 Παράλληλα, μίλησε και για την αποχή της από τα τηλεοπτικά πράγματα από την εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «LifeStyle» με τον Νίκο Παπαδάκη μέχρι και τον περσινό χειμώνα που ήταν μία από τις τέσσερις «Real Housewives of Athens». «Η τελευταία εκπομπή που έκανα ήταν το LifeStyle. Μόλις είχα γεννήσει τότε και θυμάμαι ότι θήλαζα εκείνη την περίοδο», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν και λίγο δική μου επιλογή γιατί ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου. Τώρα έχουν μεγαλώσει και είναι ακόμα καλύτερα, τώρα είναι παρεάκι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τελευταίο της βιβλίο που τιτλοφορείται: «Το βιβλίο του στιλ», σχολιάζοντας: «Το να είσαι καλοντυμένος ή προσεγμένος δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Έχει να κάνει με το πώς εσύ αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους».

πηγή: Yupi.gr