current views are: 11

10 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:29

Eλληνίδα τραγουδίστρια «μάγεψε» τον Ρόμπι Γουίλιαμς κι έκανε τη γυναίκα του να… «στραβώσει»

Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Ρόμπι.

Δημοσίευση 10:29’

Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Ρόμπι.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς βίωσε την αρνητική πλευρά του να δουλεύει κανείς μαζί με τη γυναίκα του, κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής εκπομπής του βρετανικού X Factor.

Κι αυτό γιατί τα όλο λατρεία βλέματα που έστελνε στην Ελληνίδα διαγωνιζόμενη Αθηνά Μανουκιάν έγιναν αντιληπτά από την συμβία του, επίσης κριτή στο δημοφιλές talent show, με αποτέλεσμα φυσικά η τελευταία να «στραβώσει».

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That αλλά και ο Σάιμον Κάουελ δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για την πληθωρική Μανουκιάν, που μετά από την Ελλάδα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στη Βρετανία. 

Η αρμενικής καταγωγής κοπέλα με το πλούσιο μπούστο και την εκρηκτική σκηνική παρουσία πέρασε στον επόμενο γύρο, με τους δύο άνδρες του πάνελ να μην αναφέρουν καν τις φωνητικές της ικανότητες!

Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η νεαρή τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Ρόμπι. Αυτό δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από την Έιντα Φιλντ, η οποία συμμετέχει επίσης στο πάνελ των χρηστών. 

Το δολοφονικό βλέμμα που έριξε στον άτακτο σύζυγό της είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να ανασκουμπωθεί, και να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση με ένα αστειάκι σχετικά με την… ασχήμια της Μανουκιάν.


σχετικα αρθρα