current views are: 8

11 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:01

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για τη ζωή της ως μανούλα: «Έβαλα τα κλάματα γιατί…»

Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για την νέα της ζωή ως μανούλα αφού τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε μια κορούλα.

Δημοσίευση 12:01’

Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για την νέα της ζωή ως μανούλα αφού τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε μια κορούλα.

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, που φέτος θα τη βρει στον Alpha  με μια late night εκπομπή, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για την νέα της ζωή ως μανούλα αφού τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε μια κορούλα.

«Η Αλεξανδρούλα είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό. Πολύ ήρεμο. Πολύ γλυκό. Τέσσερις μήνες είμαστε μόνοι μας. Δεν έχουμε βοήθεια. Αν εξαιρέσεις τη συμπαράσταση των γιαγιάδων. Έχω τα ξενύχτια μου. Έχω επιλέξει να θηλάζω ακόμη αποκλειστικά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι ξυπνάω τα βράδια. Την πρώτη φορά που έβαλα τα κλάματα στο σπίτι ήταν μόλις είχα βγει από το μαιευτήριο. Έκλαιγα γιατί μου έδωσαν λάθος κρέμα από το φαρμακείο. Δεν ήθελα να δώσω ξένο γάλα. Οπότε μετά τους τέσσερις μήνες ξεκίνησα το σύστημα, λίγο φρούτο, λίγο λαχανικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δε παρέλειψε βέβαια να σχολιάσει και τα κακόβουλα σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το λόγο που έχει αποφασίσει να απαντά σε αυτά ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να ασχοληθεί και με το θέατρο.


σχετικα αρθρα