current views are: 8

12 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση09:40

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσα κιλά είναι!

Η παρουσιάστρια με πολύ χιούμορ έκανε την αυτοκριτική της.

Δημοσίευση 09:40’

Η παρουσιάστρια με πολύ χιούμορ έκανε την αυτοκριτική της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστή για τον αυτοσαρκασμό της, το αιχμηρό της σχόλιο και το χιούμορ της.

Η παρουσιάστρια ανέκαθεν αγαπούσε να παρακολουθεί διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα που την ενδιέφεραν ή τη βόλευαν από θέμα ωραρίου και να τα σχολιάζει στα social media, και κυρίως στο twitter.

Την τιμητική του τη Δευτέρα το βράδυ είχε το Greece Next Top Model. Η Ελεονώρα Μελέτη ενώ κοίμιζε την 5μηνών κόρη της παρακολουθούσε το show και έκανε τα δικά της σχόλια, χωρίς να λείπει και η… αυτοκριτική της.

Η παρουσιάστρια με πολύ χιούμορ σχολίασε τις αναλογίες και την ηλικία των κοριτσιών που συμμετείχαν στην πρώτη audition, την κριτική επιτροπή, τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων ενώ παράλληλα μας έκανε μέρος των διαλόγων που είχε με το σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη ο οποίος παρακολουθούσε, επίσης, το GNTM.

Μεταξύ των σχολίων της, η Ελεονώρα ανέφερε πως 5 μήνες μετά την εγκυμοσύνη της ζυγίζει 70 κιλά και έχει κυτταρίτιδα. Ομολογούμαι βέβαια πως το κορμί της φαίνεται υγιές και αθλητικό και δε δείχνει να έχει ακόμα πολλά περιττά κιλά. Είναι γνωστό επίσης πως ένα σώμα για να επανέλθει μετά την εγκυμοσύνη χρειάζεται τουλάχιστον 9 μήνες.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς γελάσαμε με τον αυτοσαρκασμό και τα σχόλια της.


σχετικα αρθρα