current views are: 16

12 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση19:01

Emily Ratajkowski: Το σέξι μοντέλο κάνει στριπτίζ και μένει μόνο με το… άρωμά της!

Η Emily στο διαφημιστικό βίντεο του αρώματος είναι σέξι και αισθησιακή.

Δημοσίευση 19:01’

Η Emily στο διαφημιστικό βίντεο του αρώματος είναι σέξι και αισθησιακή.

Η Emily Ratajkowski έχει καταφέρει να θεωρείται μοντέλο πρώτης κλάσης και να κλείνει ακριβά συμβόλαια με διάσημους οίκους μόδας και ομορφιάς. Η 27χρονη είναι το νέο πρόσωπο αρώματος γνωστής εταιρίας και φυσικά κάνει τη διαφορά με ένα κόνσεπτ που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν άντρα. 

Η Emily στο διαφημιστικό βίντεο του αρώματος είναι σέξι και αισθησιακή. Όπως θα δείτε, η καλλονή με αυτοπεποίθηση περπατάει σε μια μεγάλη σάλα μέχρι να φτάσει στην κρεβατοκάμαρά της. Στη διαδρομή την ακολουθούν διάφοροι άντρες οι οποίοι παθαίνουν διάφορα… ατυχήματα στο πέρασμα της. 

Στο τέλος το μοντέλο βγάζει εντελώς τα ρούχα του και μένει μόνο με ένα μαύρο εσώρουχο. Ένα εσώρουχο που η διαφήμιση αφήνει να εννοηθεί ότι το βγάζει όταν κλείνει η πόρτα. Κι έτσι, όλοι οι άντρες του διαφημιστικού κάνουν ουρά στην κλειδαρότρυπα για να την απολαύσουν.

Η Emily, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη και κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη. Πρόσφατα οι παπαράτσι την πέτυχαν σε δρόμο του Μανχάταν, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, να περιμένει τον σύζυγό της ο οποίος φαίνεται πως την έστησε στο ραντεβού. Δείτε το βίντεο με το… στριπτίζ και τις φωτογραφίες:
 


σχετικα αρθρα