Την πρώτη της προσπάθεια να κόψει τα νύχια της νεογέννητης κόρης της έκανε η Δέσποινα Καμπούρη χθες το πρωί. Η 29χρονη παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Σε επικίνδυνες αποστολές... κόψιμο νυχιών βρέφους. Τρέμω ολόκληρη!», ενώ στη συνέχεια δέχθηκε τις συμβουλές και τις παραινέσεις διάσημων και μη followers της.


Κάποιοι την παρότρυναν να μην το κάνει ακόμα, καθώς η κόρη της είναι πολύ μικρή: @dkampouri «Μην το κάνεις! Σε καταλαβαίνει και νιώθει ανασφάλεια… Άκου τον παλιό», ενώ κάποιοι άλλοι τη συμβούλευσαν να προχωρήσει όταν η μικρή της θα κοιμάται: «Όταν κοιμάται είναι καλύτερα! Επίσης υπάρχουν ειδικά ψαλιδάκια αλλά εγώ πια χρησιμοποιώ νυχοκόπτη! Με βολεύει καλύτερα!». Άλλη follower της είπε: «Κάντο όταν κοιμάται η μικρή :)».

Όταν τελικά, κατάφερε να κόψει τα νύχια του μωρού της, ανάρτησε γεμάτη τύψεις: «Κακούργα μάνα! Δεν το ξανακάνω ποτέ! Τρελές τύψεις», καθώς και: « Άστα! Την πόνεσα κατά λάθος», για να πάρει και πάλι τα καθησυχαστικά σχόλια των followers της, όπως το παρακάτω: «Θα νιώσεις μεγαλύτερες τύψεις αν δεν τα κόψεις και γδαρθεί άσχημα! Πίστεψέ με! Το έχω διαπιστώσει!».

Στην ερώτηση για τον τρόπο που έκοψε τα νύχια της μικρής της κόρης πληροφόρησε την κοινότητα του Twitter πως χρησιμοποιεί «Νυχοκόπτη!», ενώ δέχτηκε τη συμβουλή να αγοράσει το ειδικό ψαλιδάκι για τα νύχια των μωρών: «Ok», δηλώνοντας πως ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την προσπάθεια, γράφοντας: «Το παλεύω!».

Πηγή: yupi.gr