current views are: 9

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση16:13

Ο Κέισι Άφλεκ μιλάει για τον αδελφό του και τον αλκοολισμό

«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός», λέει.

Δημοσίευση 16:13’

«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός», λέει.

Για τον αδελφό του Μπεν και τη μάχη που δίνει κατά του αλκοολισμού μίλησε ο ηθοποιός Κέισι Άφλεκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στο ΕΤ με αφορμή την προώθηση της ταινίας The Old Man & the Gun.

«Ο αλκοολισμός έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στο άτομο, αλλά και στην οικογένειά του, γι αυτό πιστεύω ότι για τα παιδιά του και για τη μαμά τους και τον ίδιο προσπαθεί να το δουλέψει και να τα συνδυάσει», εξηγεί ο Κέισι σημειώνοντας ότι ο ίδιος και ο Μπεν «ερχόμαστε από μια μακρά περίοδο στον αλκοολισμό».

«Ο Μπεν είναι εθισμένος και αλκοολικός, οι περισσότεροι από τους παππούδες μας ήταν αλκοολικοί, ο πατέρας μας ήταν αλκοολικός και είναι νηφάλιος τα τελευταία 30 χρόνια», είπε ο 43χρονος ηθοποιός. «Ο Μπεν προσπαθεί να τα βάλει τα πράγματα μαζί και είναι πολύ δύσκολο να το κάνει. Έχει τα χρήματα και τον χρόνο, ευτυχώς, για να πάρει τον χρόνο του και να οδηγηθεί σε μία καλή κατάσταση».

Τον περασμένο μήνα ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Μπεν μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, την ώρα που τον οδηγούσε σε κλινική αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με το ΕΤ η Τζεν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να αφιερωθεί ο Μπεν στην αποτοξίνωσή του.

Πάντως ο Κέισι είπε ακόμα ότι είναι δύσκολο για τον αδελφό του να βρίσκεται σε διαδικασία αποτοξίνωσης και σε κάθε του κίνηση να τον κυνηγάνε οι κάμερες. «Δεν τον ζηλεύω γι αυτό. Είδα τον πατέρα μου να παλεύει με αυτό για πολλά χρόνια και κανείς δεν τον ακολουθούσε με κάμερες, δεν είναι ωραία εικόνα, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν είναι κάτι για το οποίο να ντρέπεται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ