Με την τραγική και θρυλική Μέριλιν Μονρόε συνέκρινε τον εαυτό της η Λίντσεϊ Λόχαν, στο νέο βιβλίο της Σούζαν Μπέρναρντ, με τίτλο: "Marilyn: Intimate Exposures". Η 25χρονη ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί ως Μέριλιν Μονρόε για το εξώφυλλο του περιοδικού New York, μιλά στη συγγραφέα για το είδωλο της μεγάλης οθόνης και επιμένει πως δεν θέλει να είναι 'celebrity'.

"H Μέριλιν ήταν το όμορφο κακό κορίτσι με το εφαρμοστό ροζ φόρεμα. Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ήταν δυνατός και είχε τον έλεγχο, κι εγώ ασυναίσθητα ήξερα στα 12 μου ότι αυτό ήταν απαραίτητο στοιχείο για μία γυναίκα. Καταλαβαίνω τι εννοούσε ο φωτογράφος Μπρούνο Μπέρναρντ όταν έλεγε ότι χρειάζεται υπεράνθρωπη προσπάθεια για να είσαι η Μέριλιν. Ταυτίζομαι", δήλωσε.

 "Ο κόσμος στο μυαλό του έχει δημιουργήσει μία εικόνα για μένα και δρα σαν να μην υπάρχει αληθινός άνθρωπος μέσα μου. Ακριβώς όπως με την Μέριλιν. Η Μέριλιν ποτέ δεν ήθελε να είναι απλά μία celebrity. Ούτε κι εγώ. Πάντα πίστευα ότι οι σταρ του σινεμά ήταν σε ταινίες που μένουν για πάντα στο μυαλό σου. Όμως οι σύγχρονες ταινίες δεν μένουν. Δεν θέλω να με θυμούνται ως κάποια που ήθελε να τη βγάζουν φωτογραφίες, που βγαίνει τα βράδια και μπλέκεται σε μπελάδες. Η Μέριλιν είχε πει πως δουλεύει επάνω στο ταλέντο της. Έτσι κι εγώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι καλή ηθοποιός"..

πηγή: Yupi.gr