current views are: 12

25 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση13:29

H Μαντώ Γαστεράτου απαντά δημόσια στην Τζένη Μελιτά: Η απουσία από το γάμο και το καρφί για τη φιλία τους

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τη δική της εκπομπή, το «Splash» έδωσε την απάντηση της.

Δημοσίευση 13:29’

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τη δική της εκπομπή, το «Splash» έδωσε την απάντηση της.

Μεγάλο θέμα έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η απουσία της Τζένης Μελιτά από το γάμο της Μαντώς Γαστεράτου. Οι δυο κοπέλες που όσο συνεργάζονταν επαγγελματικά φαινόταν να διατηρούν στενή σχέση, πλέον φαίνεται πώς δεν έχουν καμία επαφή.

Η Τζένη Μελιτά πρώτη μέσα από ένα Instastories και μετά από ερώτηση των διαδικτυακών της φίλων ανέφερε πως δεν έδωσε το παρών στο γάμο της Μαντώς επειδή δεν καλέστηκε. Εν συνεχεία, η νεαρή παρουσιάστρια σχολίασε την απουσία της μέσα από την εκπομπή «Τι λέει;», με την Ελένη Τσολάκη, στην οποία συμμετέχει. «Αισθάνομαι περίεργα… Εγώ θα πω, θα πήγαινα με όλη μου την καρδιά στον γάμο της Μαντώς, αν ήμουν καλεσμένη. Με όλη μου την καρδιά και την αγάπη… δεν ήμουν, «να ζήσουν», είπε αρκετά αμήχανη και με δάκρυα στα μάτια η Τζένη.

Σήμερα το πρωί, η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από τη δική της εκπομπή, το «Splash» έδωσε τη δική της απάντηση.
«Θέλω να πω ότι όλες οι σχέσεις θέλουν αγάπη και φροντίδα και από τις δυο πλευρές. Επίσης, θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση αυτό το μέσο που ενώνει τους ανθρώπους γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν, αν θα το έκανε καν, αν θα μου εύχονταν. Δε θέλω να σχολιάσω περισσότερα για αυτό το θέμα γιατί είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια ενώ επέμενε πως δε θέλει να επεκταθεί γιατί είναι ένα γεγονός που την πληγώνει.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος δημοσιογράφος της εκπομπής, σημείωσε πως η Τζένη Μελιτά έχει κάνει unfollow τη Μαντώ με την παρουσιάστρια να μην το διαψεύδει και να εξηγεί πως ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Τέλος, η Μαντώ Γαστεράτου ανέφερε πως στο bachelor που ετοίμασαν οι φίλες της η Τζένη είχε καλεστεί αλλά προτίμησε να μην πάει.