current views are: 6

25 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση15:45

Γιώργος Χρανιώτης: Το μήνυμά για τα 45α του γενέθλια!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία από τη βάπτισή του στο instagram

Δημοσίευση 15:45’

Ο καταξιωμένος ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία από τη βάπτισή του στο instagram

Τα 45α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία από τη βάπτισή του στο instagram κι έγραψε σχόλιο: «Αυτή μάλλον είναι η πιο παλιά μου φωτογραφία. Είναι φανερό ότι είναι απ την βάπτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου(ήταν παππάς),πλήθος κόσμου που απορεί (μάλλον για τον θόρυβο που ενδεχομένως σπάει αυτιά και προέρχεται αποκλειστικά από μένα),μια άνεση που δεν έχω με το νερό και μια ίσως ασυνείδητη άνεση που χα αναπτύξει από τότε με την γύμνια μου..Έχουν να το λένε πάντως για το κλάμα μου, που ακούστηκε μέχρι το άπειρο εκείνη την ημέρα…

Αντιθέτως σήμερα δεν κλαίω αλλά (μάλλον) χαίρομαι που είμαι εδώ, ακόμα μια χρονιά και γιορτάζω τα γενέθλια μου…Είναι ωραία να μεγαλώνεις; Ακόμα δεν έχω απαντήσει σ αυτό τι ερώτημα, αλλά σίγουρα θέλω να μεγαλώνω και να χαίρομαι που ‘μαι ζωντανός και ανήσυχος.

Να μείνω ανήσυχος λοιπόν μου εύχομαι και να μεγαλώνω. Να κλαίω και να γελάω και να αισθάνομαι. Να ζω αληθινή ζωή …Ας αρχίσουν οι χοροί!!!!Καλημερεεεες!!!!#birthday #τουρταγενεθλιων #χοροι #βαφτισα #αχρεπαπαππου #κολυμπηθρα #δενεμεινεκολυμπηθροξυλο #αβαβα #αβαδιστα #λεζαντα #πουλινιανιαρου #κερακια #κακακια #μαλάκια #γιωργης #25σεπτεμβρίου #ασερε».


σχετικα αρθρα