current views are: 16

27 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση13:45

Τζένη Μπαλατσινού: «Όταν δούλευα, ήθελαν το στήθος της σαμπάνιας»

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε θέση και στην πρόσφατη κόντρα που είχαν η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δημοσίευση 13:45’

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε θέση και στην πρόσφατη κόντρα που είχαν η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Για τη δική της εμπειρία ως μοντέλο μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία τη δεκαετία του ’90 ήταν μία από τις «ιέρειες» του ελληνικού μόντελινγκ. Και δε δίστασε να αποκαλύψει τις απαιτήσεις που είχαν από τα μοντέλα την εποχή εκείνη, ενώ πήρε θέση και στην κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για τις πληθωρικές καμπύλες της νεαρής διαγωνιζόμενης στο Greece’s Next Top Model, Άννας Αμανατίδου.

«Είναι λάθος οι πλαστικές επεμβάσεις σε μικρή ηλικία. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φυσικό; Δε λέω να έχεις κάτι που θα χρειαστεί να το αλλάξεις, αν και η Βίκυ Κουλιανού έκανε καριέρα και το στήριξε γιατί έχει προσωπικότητα, χωρίς να πειράξει τίποτα στην εμφάνσιή της».

Και πρόσθεσε: «Όταν δούλευα εγώ, αυτό δεν υπήρχε. Δεν χρειαζόταν να βάλεις στήθος γιατί ήθελαν το στήθος της σαμπάνιας, το σαμπανιζέ. Όμως, κι εμένα κάποια στιγμή μου είχαν ζητήσει, επειδή είχα πάρα πολύ μάγουλα να αφαιρέσω τους φρονιμίτες και είπα όχι, δεν θα τους αφαιρέσω».

Όσο για τα σχόλια που κάνει η κριτική επιτροπή στις παίκτριες του Greece’s Next Top Model, είπε: «Ο τρόπος που θα το πεις έχει σημασία, όταν είμαστε στην τηλεόραση δεν είναι ανάγκη να θίγουμε τους ανθρώπους. Κι εγώ, όταν ήμουν 52 κιλά και είχα πάει στους Γερμανούς, μου είπαν ότι η λεκάνη σου είναι μεγάλη και όσο και να αδυνατίσεις θα είναι μεγάλη και δεν μπορούμε να σε πάρουμε. Τι να κάνω; Να πάω να κόψω τη λεκάνη; Όχι».

Η Τζένη Μπαλατσινού πήρε θέση και στην πρόσφατη κόντρα που είχαν η Βίκυ Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τις καμπύλες νεαρής παίκτριας. Και τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της άποψης που στήριξε η Παπαγεωργίου. «Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που είναι oversize. Είμαστε σε μια άλλη εποχή. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Κιμ Καρντάσιαν. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Δεν κάνει να απορρίπτουμε, επειδή μια κοπέλα δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο» τόνισε.


σχετικα αρθρα