Μετά την Κέρκυρα, τους Παξούς και τη Ναύπακτο ο Steven Spielberg… «έδεσε» με την πολυτελέστατη θαλαμηγό του στο λιμανάκι του Ορνού στη Μύκονο. Μαζί του αυτή τη φορά όμως είχε και εκλεκτή παρέα. Ο γνωστός σκηνοθέτης πέρασε τρεις μέρες μαζί με την πολύ καλή του φίλη Michelle Pfeiffer και τα παιδιά τους και απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού.

 Τόσο ο Spielberg όσο και η Pfeiffer είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και προσπάθησαν  να περάσουν απαρατήρητοι από το νησί. Όμως όταν έκανε την εμφάνισή της στον Ορνό η 86 μέτρων θαλαμηγός του σκηνοθέτη, ε… δεν ήθελε και πολύ να τραβήξουν τα βλέμματα.

 Οι δυο τους πέρασαν τον περισσότερο καιρό πάνω στη θαλαμηγό μαζί με τα παιδιά τους και μερικούς φίλους, αλλά έκαναν και τις βολτίτσες τους στα σοκάκια της Μυκόνου.

 Με casual ντύσιμο, χωρίς να δίνουν… στόχο στα περίεργα βλέμματα, Spielberg και Pfeiffer έκαναν τις βόλτες τους στα Ματογιάννα, ενώ η ηθοποιός μαζί με την κόρη της επισκέφτηκαν και το εστιατόριο «Kuzina» στην παραλία του Ορνού.

 Φυσικά δεν αποχωρίστηκαν τις φωτογραφικές μηχανές τους και τις κάμερες, με τις οποίες απαθανάτισαν τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στο νησί των ανέμων.